Echonieuws 23 augustus

23 augustus 2010

Internationale Horster Volleybaldagen op 10 en 11 september
Vrijdag 10 septemberOp vrijdag 10 september is de sporthal vanaf 18.30 uur open voor publiek en na een welkomstwoord door onze voorzitter, zal om 20.00 uur de herenwedstrijd SV Dynamo - Moerser SC worden gespeeld. Het Apeldoornse Dynamo zal het seizoen als regerend Nederlands kampioen en bekerwinnaar uiteraard goed willen beginnen en is zeker gebrand op een overwinning tegen hun tegenstander, die uitkomt in de Duitse Bundesliga. Na de wedstrijd is uiteraard de kantine geopend om na te borrelen. Bezoekers betalen voor de wedstrijd op vrijdag €5,00 entree.
Zaterdag 11 septemberOp zaterdag 11 september start het programma om 16.30 uur met een welkomstwoord door onze voorzitter en een teampresentatie. Daarbij presenteren alle jeugdteams en de selectieteams zich in de nieuwe Hovoc tenues aan het publiek, dat niet alleen zal bestaan uit ouders, familie en vrienden want er is ruimte voor alle volleyballiefhebbers uit de regio.
Aansluitend om 19.00 uur is er een damesvolleybalwedstrijd op het hoofdveld van de Dendron sporthal, waarbij het publiek wederom kan genieten van een sportief hoogstandje. Op zaterdag treden USC Münster en Alemannia Aachen, beide uit de Bundesliga uit Duitsland, aan. Bezoekers betalen voor de wedstrijd op zaterdag €5,00 entree.
Jubileumfeest!Als afsluiting van de zaterdag viert Hovoc in haar eigen kantine haar 50e verjaardag met een groot jubileumfeest. Met een knallende DJ belooft dat een ouderwets gezellig feest te worden, waarbij iedereen van harte welkom is! Het feest is vrij toegankelijk.

Nieuwe shirts HovocDe nieuwe wedstrijdshirts waarin Hovoc gaat spelen, zullen later geleverd gaan worden. Dit betekent dat we de competitie starten met de huidige ‘oude' shirts. We streven er naar om uiterlijk per 1 januari 2011 alle teams van Hovoc in de nieuwe shirts te laten spelen.