Echonieuws 23 juni

23 juni 2008

Prijswinnaars Ontwerpwedstrijd nieuw Hovoc-shirt Tijdens de dropping hebben vele jeugd- en seniorenleden een ontwerp gemaakt voor het nieuwe Hovoc-shirt. Met deze ontwerpen zijn we aan de slag gegaan en uiteindelijk is het nieuwe Hovoc-shirt hieruit ontstaan. We hebben gekeken uit welke ontwerpen we details gekozen hebben en deze personen hebben dan ook een prijsje verdiend. De prijzen zijn gesponsord door onze huidige shirtleverancier Intersport Blerick.
Prijswinnaars;
1. Robin van Rijswijck (Heren 2)
2. Lieke Oomen (Nivo 6)
3. Anniek Hesen (MC 3)
4. Fleur Cuppen (MC 4)
5. Thuur van de Heuvel (Verenigingslid)
De commissie kledinglijn bedankt alle leden voor hun inzet. Komend seizoen kunnen jullie Dames 1 en Heren 1 bewonderen in het nieuwe tenue.

JEUGDNIEUWS
Verslag "4 Hovoc-grieten"

Onder een stralende zon hebben de 4 Hovoc-grieten deelgenomen aan het perfect georganiseerde VCM-toernooi. Door drie wedstrijden gelijk te spelen en één wedstrijd te winnen werden we eerste in onze poule. We mochten door dit mooie resultaat de finale spelen tegen Brovoc (nivo 5). Beide teams waren aan elkaar gewaagd. De eerste set was het 20-20. De tweede set wist Brovoc te winnen omdat ze net iets sneller bij de bal waren. Een tweede prijs voor team Hovoc 53 en een mooie afsluiting van een gezellig volleybalseizoen. Ilse - Amber - Inge - Jip, proficiat!
Groetjes, van jullie coach Marjon