Echonieuws 23 mei

23 mei 2006

Horster VolleybaltoernooiHet is bijna zover! Het Horster Volleybaltoernooi zal voor de 39ste keer van start gaan. Al diegene die zich nog niet hebben ingeschreven kunnen dat nog steeds doen: BekkersJan@hotmail.com. Wacht niet langer en schrijf je snel in.
Het werkschema voor het toernooi hangt in de Dendron sporthal maar is ook op de website te vinden. Kijk hier even wanneer je ingedeeld bent om te komen helpen. Wij rekenen op jou.
De toernooicommissie.

Presentatie damesteams
Dinsdag 30 mei aanstaande vindt de presentatie van de voorlopige teams plaats. Deze is om 20:00u in onze eigen kantine. Wij hopen dat jullie in groten getale aanwezig zullen zijn. Tot 30 mei.
TC/TOC Dames

Kantine gesloten
I.v.m. examens van het Dendron college is de kantine van 22 mei t/m 26 mei gesloten. In de periode 29 mei t/m 30 juni is de kantine alleen nog open op vrijdagen. En vanaf 3 juli is de kantine gesloten tot het begin van de trainingen voor het nieuwe seizoen. Voor Hovoc gerelateerde zaken kan de kantine op andere dagen geopend worden. Neem daarvoor contact op met Dennis Verhaegh.
Voor vergaderingen kun je altijd terecht in de vergaderruimten. Deze zijn open als de sporthal open is.

Jeugdnieuws
Hovoc jeugddag

De aanmeldingsperiode is inmiddels voorbij. We zullen met ca. 50 kinderen de eerste Hovoc jeugddag gaan beleven. Binnenkort ontvangt iedereen per e-mail verdere instructies over deze dag. Dus houd je mailbox in de gaten. Voor iedereen die nog niet betaald heeft het verzoek om dit zo snel mogelijk te doen.
Groetjes de JeKaCo