Echonieuws 23 november

23 november 2009

Uitslagen zaterdag 21 november
DamesHovoc DS 1 - SV Aspargos DS 1 4-0
Hovoc DS 2 - S'62 DS 1 2-3
Hovoc DS 3 - AV Flash DS 1 4-0
Hovoc DS 4 - Olsredlem DS 2 2-3
Hovoc DS 5 - Summa Peelpush DS 5 1-3
ActiveRooy DS 5 - Hovoc DS 6 3-2
HerenSumma Peelpush HS 2 - Hovoc HS 1 3-1
Flamingo's '56 HS 3 - Hovoc HS 2 3-1
Hovoc HS 3 - TSL Activia HS 2 1-3
Revoc/VCB HS 5 - Hovoc HS 4 4-0
Meisjes BHovoc MB 1 - Set Up MB 1 4-0
Hovoc MB 2 - Grashoek MB 2 4-0
Hovoc MB 3 - SV Aspargos MB 1 3-2
Hovoc MB 4 - VC Athos '70 MB 3 4-0
Jongens BASC JB 1 - Hovoc JB 1 0-4
VC Athos '70 JB 1 - Hovoc JB 2 4-0

Competitie zaterdag 28 november
Dames18:45u VC Montagnards DS 1 - Hovoc DS 3

Verslagen Dames
Dames 1Afgelopen zaterdag was Aspargos de tegenstander. Dit team staat elfde op de ranglijst en zoals al eerder gebleken, is het voor ons lastig om tegen een mindere tegenstander ons eigen niveau te behouden. Dit bleek zaterdag al in de tweede set waar we toch wat steekjes lieten vallen en onverzorgd spel lieten zien. De derde set werd alleen maar rommeliger. De set eindigde gelukkig nog in ons voordeel: 23-25, na een goede time-out van Roger. Uiteindelijk hebben we de wedstrijd met 4-0 gewonnen, hoewel we niet trots hoeven te zijn op het spel wat we hebben laten zien. Komende woensdag om 19:00u de wedstrijd in en tegen Meijel 3. Ook dit team staat vrij laag in de stand, maar hopelijk kunnen we beter spel laten zien dan afgelopen zaterdag. Hey keboem!
Dames 3Zaterdag was het zo ver, na een weekje rust en een dosis positieve energie hebben we onze eerste wedstrijd gewonnen. De setstanden liegen er niet om: 25-19, 33-31, 25-12, 25-17. Dames ga zo door, dan veroveren we de wereld! El mundo!

Verslagen Heren
Heren 2Na een mooie zege op Energo stonden de mannen van Flamingo's op het programma. Zou Habibi weer punten aan haar conto toe kunnen voegen of zou er wederom verlies geleden worden in een uitwedstrijd? Tot nu toe had Habibi alleen de eerste uitwedstrijd in haar voordeel kunnen beslechten. Het werd tijd voor een trendbreuk.
Niet compleet verscheen Habibi in de volière van de roze vogel. Zoef Robert is mobiel maar gaat rollend door het leven en Zoef Rob was op retraite. Hopelijk zou Zoef Rob een kaarsje aansteken om ons goed gezind te zijn.
In Gennep kregen we te maken met een zéér jong team. Zoef Geert, Zoef Stef en zelfs Zoef Niels waren nu de oudste spelers in het veld. Alle ingrediënten waren aanwezig voor een mooie strijd. Één enthousiaste tegenstander, een gemotiveerde scheids, met helium gevulde ballen, ‘n mooie houten vloer en zelfs één Horster supporter. Met het felle en hard werkende spel van de laatste weken zou het moeten kunnen!
Flamingo's gingen fel van start en al snel keek Habibi tegen een achterstand aan wat zelfs opliep tot een verschil van zeven punten. Habibi was dit keer niet bij machte om het tij te keren. In de tweede en derde set liep Habibi ook steeds snel tegen een achterstand aan. Het snelle en gevarieerde spel van Flamingo's was een verrassing voor Habibi en hierop had Habibi geen passend antwoord klaar. De laatste set moest een alles of niets set worden. Habibi hervond zich en met meer servicedruk, beter blokkerend, en voldoende aanvalsdruk lukte het Habibi om de laatste set nipt binnen te halen.
Kortom wederom een verlies tijdens een uitwedstrijd waarbij hopelijk verschillende leermomenten geweest zijn.
Eerlijkheidshalve moeten we bekennen dat Habibi de mindere was en dat de Flamingo's met hun enthousiaste en felle spel overtuigender speelden. Onze foutenlast lag te hoog met name de servicedruk liet te wensen over waardoor het niet Habibi maar de Flamingo's waren die de trukendoos open trokken. We waren niet scherp genoeg en lieten ons als makke Habibi'ers naar de slachtbank leiden. Habibi had twee tegenstanders. Toen ze zichzelf te boven waren kon ook Flamingo's aangepakt worden.
Kortom, geen excuses voor dit verlies. Als dit Flamingo's zo altijd speelt zullen zij nog hoge ogen gooien in onze competitie. Habibi zal zich gaan richten op de toekomst en zal het haar vertrouwde spelletje weer oppakken. Onze supporters zullen wel enkele weken geduld moeten hebben want Habibi gaat, na het geven van cadeautjes aan Flamingo's, zelf vol verwachting kijken of de Goed Heiligman ook iets voor hun in petto heeft. Op 12 december zal Habibi voor het eigen publiek aantreden tegen het hooggeklasseerde Terraturf.
Spreuk van de week: Oost west in de Dendronsporthal is Habibi op z'n best.
Check: http://www.zoefzoefhabibi.com. Zoef Zoef Habibi!

JEUGDNIEUWS
Sinterklaas 28 novemberHallo spelers en speelsters van niveau 1, 2, 3, 4 en volleybal extra! Jullie hebben het vast allemaal meegekregen, Sinterklaas en zijn zwarte Pieten zijn weer in het land. Ook dit jaar hebben de zwarte Pieten laten weten dat ze graag even langs willen komen in de Hovoc kantine. Dit vindt plaats op zaterdag 28 november van 12:00u tot circa 12:30u.
De Sint en zwarte Pieten vinden het erg leuk als jullie een mooie tekening maken!
Groetjes van de Sportpieten

Scheidsrechters CMV 29 novemberZondag 29 november zullen er wedstrijden door de CMV-jeugd worden gespeeld. De eerste wedstrijd is om 10:00u. De rol van zaalwacht zal die dag vervuld worden door Jolanda Weijs.
De volgende scheidsrechters worden verwacht voor de CMV-jeugd:
Roy Alaerds, Dirk Hesen, Jeroen Joosten, Sander van Rhee, Arno Weijs, Lars Bouten en Gijs Janssen.
Zorg dat je op tijd aanwezig bent voor de eerste wedstrijd. Als je verhinderd bent, probeer dan te ruilen met iemand anders.

Competitie zaterdag 28 november
Meisjes C11:00u Achilles MC 1 - Hovoc MC 1
13:30u TSL Activia MC 3 - Hovoc MC 2

Minicompetitie datum
Niveau 410:00u Hovoc N4 1, Horst (Dendron)
13:30u Hovoc N4 2, Hegelsom (Gymzaal)
10:30u Hovoc N4 3, Horst (Dendron)
Niveau 510:00u Hovoc N5 1, Horst (Dendron)
11:30u Hovoc N5 2, Arcen (De Gaerstkamp)
12:45u Hovoc N5 3, Grubbenvorst ('t Haeren)
10:30u Hovoc N5 4, Horst (Dendron)
12:15u Hovoc N5 5, Grubbenvorst ('t Haeren)
12:45u Hovoc N5 6, Grubbenvorst ('t Haeren)
10:30u Hovoc N5 7, Horst (Dendron)
Niveau 610:00u Hovoc N6 1, Horst (Dendron)

Verslagen Jeugd
Meisjes B1Weer gewonnen met 4-0 tegen Setup. Wel een moeizame overwinning met redelijk goed spel. De volgende wedstrijd is op 19 december tegen de concurrent. We verwachten wel veel supporters in de sporthal op 19 december.
Meisjes C1Wij moesten zaterdag tegen Sportivo. We hebben met een goede servedruk en minder goed spel met 4-0 gewonnen. Zaterdag moeten we tegen Achilles, we moeten er tegenaan. Groetjes, de wilde kippen MC1