Echonieuws 24 mei

24 mei 2010

Sponsor Bingo LoterijAanstaand weekend vindt het Horster Volleybaltoernooi plaats. Dit weekend zal daar tevens een stand van de Sponsor Bingo Loterij aanwezig zijn. Hovoc werkt samen met de Sponsor Bingo Loterij. Als deelnemer van onze clubloterij speelt u mee voor alle prijzen uit de Sponsor Bingo Loterij, maar u ondersteunt tevens Hovoc! Van elk lot dat door onze leden wordt verkocht, ontvangt Hovoc de helft van de inleg. Als deelnemer sponsort u dus uw eigen vereniging.
Kom langs bij de stand op het toernooi terrein en onze leden leggen u graag uit hoe u uw vereniging kunt ondersteunen en tevens mooie prijzen kunt winnen. Mocht u dit weekend lid worden dan ontvangt u tevens de André van Duin DVD Box!

Teampresentatie Meisjes en Dames
Komende donderdag 27 mei wil de Technische Commissie Dames de voorlopige Meisjes C, Meisjes B en seniorenteams bekend maken. Op deze avond krijgen jullie ook te horen wanneer jullie nog trainen tot aan de zomervakantie. De presentatie zal plaatsvinden in aansluiting op de presentatie van de Jongens C en B teams, om ongeveer 20:30u in de kantine.
TC Dames