Echonieuws 24 november

24 november 2008

Contributie 2008/2009Het seizoen is weer in volle gang en dat betekent ook dat de contributie weer betaald mag worden. Deze week zijn alle contributienota's verzonden en zullen de eerste automatische incasso's plaatsvinden. Vanaf seizoen 2008/2009 zullen we zoveel mogelijk trachten de nota's digitaal te verzenden via de mail. De personen die een machtiging hebben verstrekt voor automatische incasso, krijgen in tegenstelling tot vorige jaren ook de nota toegezonden. Als er geen e-mailadres bekend is, ontvangt deze laatste groep geen nota.
Er zullen bij de spelende leden twee bedragen worden afgeschreven. De bondsbijdrage wordt in één bedrag afgeschreven en de contributie wordt voor de helft in één bedrag afgeschreven. In februari 2009 wordt de tweede helft afgeschreven. Degenen die geen machtiging tot automatische incasso hebben verleend, wordt verzocht het gehele verschuldigde bedrag vóór 8 december aanstaande over te maken. Wanneer iemand eind november geen contributienota van ons heeft ontvangen, hetzij via de mail danwel via de post, gelieve even contact op te nemen met ondergetekende.
Binnenkort zal aan alle leden toegang worden verstrekt tot onze online ledenadministratie. In deze administratie kunnen de eigen gegevens worden bekeken en gewijzigd (zoals bijvoorbeeld e-mailadres en adres) en kan tevens de contributienota worden opgevraagd. Op zeer korte termijn zal iedereen hiertoe een uitnodiging en handleiding toegestuurd krijgen.
Remko Sieben

Uitslagen zaterdag 22 november
DamesVC Voerendaal DS 1 - Hovoc DS 1 1-3
VC PanSign DS 3 - Hovoc DS 2 3-1
Hovoc DS 3 - Olsredlem DS 1 4-0
Hovoc DS 4 - VC PanSign DS 4 1-3
Hovoc DS 6 - Hovoc DS 5 1-3
VC PanSign DS 5 - Hovoc DS 7 0-4
BVC Holyoke DS 4 - Hovoc DS 8 1-3
HerenHovoc HS 1 - Avance HS 1 0-4
Hovoc HS 2 - Avance HS 2 1-3
Active Rooy HS 1 - Hovoc HS 3 3-1
Hovoc HS 4 - Flamingo's '56 HS 5 4-0
Meisjes AVC Mestreech MA 1 - Hovoc MA 1 4-0
Meisjes BHovoc MB 1 - ODI MB 1 1-3
Sportivo MB 2 - Hovoc MB 2 1-3
Hovoc MB 3 - Revoc/VCB MB 2 1-3
Jongens BHovoc JB 1 - Voluntas JB 1 3-1
Civitas JB 1 - Hovoc JB 2 4-0


Competitie zaterdag 29 november
Dames19:00u Hovoc DS 1 - Tupos DS 1, Teller: Marja Kuijpers / Marjon Peeters
17:00u Hovoc DS 2 - VC Fortutas DS 1, Scheidsrechter: Marieke Bovee, Teller: Charlie Verkoelen
17:00u Hovoc DS 3 - Active Rooy DS 2, Scheidsrechter: Steffie Janssen, Teller: Emmy van de Pasch
16:15u Civitas DS 2 - Hovoc DS 4
19:00u Hovoc DS 5 - Tupos DS 3, Scheidsrechter: Karlijn Marcellis, Teller: Marieke Weijs
17:00u Hovoc DS 6 - VC Meterik DS 3, Scheidsrechter: Joo Hoebers, Teller: Clim Peeters
19:00u Hovoc DS 7 - HVC DS 2, Scheidsrechter: Paulien van den Beuken, Teller: Julia Vullings
Heren18:00u Particolare/DS HS 1 - Hovoc HS 1
17:00u ODI HS 1 - Hovoc HS 2
16:00u SV Aspargos HS 1 - Hovoc HS 3
17:00u Set Up HS 1 - Hovoc HS 4
18:00u SV Aspargos HS 3 - Hovoc HS 5
Meisjes A15:00u MVC '64 MA 1 - Hovoc MA 1
Meisjes B
15:00u Hovoc MB 1 - Active Rooy MB 1, Scheidsrechter: Loes Vullings, Teller: Pip van den Munckhof
Jongens B14:30u Voluntas JB 1 - Hovoc JB 2

Verslagen Dames
Dames 1Afgelopen zaterdag flink eindje gereden naar Voerendaal. Waar Roger ons eerst nog probeerde af te schudden op de snelweg, was hij later blij ons in het veld te hebben. De eerste set begonnen we met een goede servicedruk. De tweede set begonnen we wat minder en we kwamen niet echt lekker aan het spelen. Maar de derde en vierde set pakten we dit op en raapten veel van de grond. 3-1 winst was de uitkomst. Om de overwinning compleet te maken op de terugweg nog even langs de Mac, waar Nicole ook nog der eigen ijsje mocht maken, mmm! Baaaaboe!
Dames 3Deze zaterdag volleybalde we tegen Olsredlem. Dit beloofde een spannende wedstrijd te worden,
nummer vier tegen de nummer vijf. De wedstrijd had zo zijn ups en downs. Met zo nu en dan een aantal leuke momenten. Geen hoogstaande wedstrijd, wel vijf punten binnen en terug op de vierde plaats! Ekipa!
Dames 7Afgelopen zaterdag mochten we op bezoek bij Pansign. Nog onder de indruk van de zwevende vloer begonnen we aan onze wedstrijd. Tegenover ons stond een jong team dat goed de ballen van de vloer wist te houden. Toch was dit voor ons in de eerste drie sets geen probleem. De vierde set werd spannend maar wisten we toch te winnen. Resultaat: nog steeds ongeslagen! Pip en Nadie bedankt! Hey mettuh!

Verslagen Heren
Heren 1Zaterdag was het tijd om punten te pakken tegen Avance, de ploeg die het dichtst bij ons stond. Dit moest onze wedstrijd worden; winst in eigen huis! Helaas is het ook deze week niet gelukt om met elkaar een goed spel neer te zetten. Resultaat een 4-0 nederlaag. De arbitrage was niet om over naar huis te schrijven, maar goed, we moeten de schuld niet naar externen afschuiven en eerst maar eens bij onszelf te rade gaan! Volgende week surprise avond dan maar?! Zou leuk zijn zo vlak voor pakjesavond... P.S.
Heren 2We zijn geen hoogvliegers maar kunnen door met z'n allen de vleugels eronder te zetten wel naar ongekende hoogten stijgen. Tegen de huismussen van Avance H2 kwamen we echter net te kort. Één puntje was ons deel. Niet meer thuis ongeslagen, dan ook niet meer uit verliezen. Op naar Odi. Cock-a-too!
Heren 3Een echte derby begint altijd met wat irritatie over en weer, zo ook nu, met dank aan de scheids voor het onveilige inslaan. Deze agressie pakten we goed op en we zetten RVK in de eerste set goed vast door bijna foutloos te spelen. Vanaf de tweede set slopen er meer fouten in het spel en werd RVK steeds sterker waardoor we er eigenlijk niet meer aan te pas kwamen. Toch nog één setje gehaald bij de (mede)koploper. Kiepegaas!

JEUGDNIEUWS
Hovoc Team N61 kampioenNa enige onduidelijkheid op de site van de Nevobo of ze nu wel of niet kampioen waren, hebben de meiden van team N61 niks aan een toeval overgelaten. Zondag wonnen ze met ruime cijfers hun beide wedstrijden waardoor ze nu echt kampioen zijn. Het team werd door Hovoc en familieleden in het zonnetje gezet. Meiden proficiat en veel succes in de tweede helft van het seizoen.

Circulatietoernooi 30 novemberZondag 30 november organiseert Hovoc niet één maar twee circulatievolleybaltoernooitjes. Maar liefst 59 teams zijn te bewonderen gedurende deze twee toernooitjes. Het eerste start om 10:00u en eindigt om 12:15u. Het tweede toernooitje begint om 12:45u en hiervan zal de prijsuitreiking plaats vinden rond de klok van 15:00u. Komt dat allen zien.

JeugdwedstrijdenZondag 30 november worden er drie C-wedstrijden gespeeld in de Dendron Sporthal. De eerste start om 10:00u en de laatste start om 11:30u. De zaalwachtfunctie wordt voor die dag verzorgd door Nikki Minkenberg.

Scheidsrechters zondag 30 novemberDe volgende personen worden om 9:30u in de Dendron sporthal verwacht: Bij de C's; Scheids: Loes Cuppen, teller: Tessa Janssen
De volgende personen worden om 9:45u in de Dendron sporthal verwacht: Bij het circulatietoernooi; Diede Geurts, Yvonne Hesen, Claudia Kusters, Ines Lindken, Lisan Meijers, Nicole Meijers, Susan Middendorp, Evely Reijnders, Ellen van Rensch, Suzan Willemsen, Kirsten Schoeber, Ilse Simons.
De volgende personen worden om 12:30u in de Dendron sporthal verwacht: Bij het circulatietoernooi; Evelien Korb, Fieke Hendriks, Aniek Reijnders, Kim Peeters, Angela Marcellis, Vera van de Pasch, Marieke Weijs, Anouk Jenniskens, Sjakelien Lutgers, Fran Willems, Niek Jans, Pieter Weijs

Competitie zaterdag 29 november
Meisjes C13:00u Hovoc MC 1 - Olsredlem MC 2, Scheidsrechter: Ilse Joosten, Teller: Marieke Janssen
15:00u Hovoc MC 3 - Tupos MC 1, Scheidsrechter: Nicole Jochyms, Teller: Nadie Janssen
Jongens C14:00u Were-Di JC 1 - Hovoc JC 1

Competitie zondag 30 november
Meisjes C11:30u Hovoc MC2, Kessel (Achter de Hoaf)
Jongens C10:00u Hovoc JC2, Horst (Dendron)

Minicompetitie zondag 30 november
Niveau 411:30u Hovoc N48, Sevenum (De Stapakker)

Verslagen jeugd
Jongens B1Hovoc JB1 tegen Voluntas JB1, dat beloofde een mooie wedstrijd te worden. Na een goede warming-up begonnen we aan de eerste set, die we wonnen. In de tweede set zakte we iets terug waardoor we die jammer genoeg verloren. Maar we gaven niet op, en wonnen de derde en vierde set.
Meisjes C3We hebben met 3-1 verloren. Maar we hebben we goed gespeeld. Zij waren heel erg goed en groot. Maar wij lagen de hele tijd op de grond om de bal te spelen. We hebben wel goed gespeeld maar ze waren gewoon beter. Hun opslag en de smash was erg goed en het is moeilijk om het te verdedigen.
Athos JC1De wedstrijd tegen Were Di JC 1 ging niet echt moeilijk. De eerste set eindigde met 25-8. De tweede set zakten we een beetje weg en die eindigde met 25-18. De derde en de vierde set gingen we weer beter spelen en die eindigde met 25-11 en 25-10. Oant moarn.
Team 61Hiep, hiep, hoera, we zijn kampioen! We hebben vandaag heel erg ons best gedaan, en als resultaat, we zijn kampioen! Tegen Active Rooy hebben we met 4-0 gewonnen, en tegen Athos hebben we ook met 4-0 gewonnen. Dit dankzij onze goede serve. Iedereen bedankt voor de leuke cadeautjes.
Manon, Nienke, Sanne, Lieke, Majon en John.

DAMES RECREANTEN
UitslagenHovoc DR1 - VC Pansign 2 4-0
Hovoc DR2 - BVC Holyoke 2 3-1

Competitie maandag 1 december Olsredlem 1 - Hovoc 2
Competitie donderdag 4 december Civitas 3 - Hovoc 1