Echonieuws 26 juli

26 juli 2010

Internationale Horster Volleybaldagen op 10 en 11 septemberIn het seizoen 2010/2011 bestaat Hovoc 50 jaar en vanzelfsprekend laat de Horster volleybalvereniging haar bijzondere verjaardag niet onopgemerkt voorbij gaan. Er staan dan ook tal van activiteiten op de agenda om het gouden jubileum te vieren.
Op vrijdag 10 en zaterdag 11 september 2010 wordt het jubileumseizoen geopend met de eerste editie van de "Internationale Horster Volleybaldagen". Het belooft een groot volleybalspektakel te worden waar volleybalteams uit onder andere de Nederlandse A-League en de Duitse Bundesliga hun volleybalkunsten gaan vertonen in de Dendron sporthal in Horst.

Vrijdag 10 septemberOp vrijdag 10 september is de sporthal vanaf 18.30 uur open voor publiek en na een welkomstwoord door onze voorzitter, zal om 20.00 uur de herenwedstrijd SV Dynamo - Moerser SC worden gespeeld. Het Apeldoornse Dynamo zal het seizoen als regerend Nederlands kampioen en bekerwinnaar uiteraard goed willen beginnen en is zeker gebrand op een overwinning tegen hun tegenstander, die uitkomt in de Duitse Bundesliga. Na de wedstrijd is uiteraard de kantine geopend om na te borrelen. Bezoekers betalen voor de wedstrijd op vrijdag €5,00 entree.

Zaterdag 11 septemberOp zaterdag 11 september start het programma om 16.30 uur met een welkomstwoord door onze voorzitter en een teampresentatie. Daarbij presenteren alle jeugdteams en de selectieteams zich in de nieuwe Hovoc tenues aan het publiek, dat niet alleen zal bestaan uit ouders, familie en vrienden want er is ruimte voor alle volleyballiefhebbers uit de regio.
Aansluitend om 19.00 uur is er een damesvolleybalwedstrijd op het hoofdveld van de Dendron sporthal, waarbij het publiek wederom kan genieten van een sportief hoogstandje.
Als afsluiting van de zaterdag viert Hovoc in haar eigen kantine haar 50e verjaardag met een groot jubileumfeest. Met een knallende DJ belooft dat een ouderwets gezellig feest te worden, waarbij iedereen van harte welkom is!

Voor meer informatie verwijzen we naar de website van Hovoc: www.hovoc.nl