Echonieuws 26 november

26 november 2007

Uitslagen zaterdag 24 november
Dames

Hovoc D1 - Hajraa D1 1-3
Hovoc D2 - Grashoek D2 3-1
Summa Peelpush D4 - Hovoc D4 3-1
Asterix D1 - Hovoc D5
Hovoc D6 - Civitas D3 2-3
HerenStravoc H1 - Hovoc H1 0-4
VC Voerendaal H1 - Hovoc H2 4-0
MVC '64 H1 - Hovoc H3 1-3
Hovoc H4 - Havoc H1 1-3
Tornado (Well) H1 - Hovoc H5 4-0
Meisjes B
Hovoc MB2 - Hovoc MB3 2-3
Avance MB1 - Hovoc MB4 3-1
Jongens BBravo'99 JB1 - Hovoc JB1 4-0
Hovoc JB2 - Accretos JB1 1-3

Competitie zaterdag 1 december
Dames

18:00u VC Fortutas D1 - Hovoc D2
17:00u VC Kessel D3 - Hovoc D4

Verslagen Dames
Dames 1Zaterdag speelden we in onze eigen hal tegen Hajraa. Dit beloofde een pittige wedstrijd te worden en dat bleek vanaf het begin. Ondanks een paar mooie ballen konden wij niet op tegen het blok van Hajraa. Vanaf de 3e set kwam er meer enthousiasme en ook het publiek hielp mee om deze set te winnen. De laatste set liepen gelijk op, maar op het einde schoten we net te kort, waardoor we de wedstrijd verloren met 3-1. Over 2 weken krijgen we weer een nieuwe kans tegen Voerendaal. Wat aanmoediging kunnen we wel gebruiken, dus tot over 2 weken! Joazeker!

Verslagen Heren
Heren 1Mit anderhalve peardekop stong zoaterdaag de t.n.t. belangriekste pot op ut programma. Noa een ietwaat slappe veurbereiding afgeloepe donderdaag in Zjwaame wiste we daat we mit de krapst (absoluut gen ABH) denkbare selectie vol aan de bak moste teage de manne oet Stramproej. Zeej hebbe nag gen punt behaald en aan os dus de zaak deze lien door te trekke. Mit degelijk en geconcentreerd volleybal stonge we en oor en 15 minute later wer onder den douche mit 5 punte in de teas! Komende zoaterdaag team-oetstapje noa CD-presentatie vaan de Oenoemoeloeke 5 in ut Gasthoes ;-) Komt allen tezamen aldaar!
Heren 2
Een file, een spooktrein en een collectieve offday. Dat moet wel de vloek van Michiel v/d E. zijn geweest! We waren met onszelf in gevecht i.p.v. met de tegenstander. De ervaring leert dat je dan niet kunt winnen. Even rust om daarna het jaar goed af gaan te sluiten. Koelejoekels!
Heren 3Ook deze week weer een overwinning! Een lastige servicebeurt van 10 punten tegen die ons de tweede set heeft gekost. Verder niet flitsend maar een redelijk degelijk spelletje tegen een met vlagen zeer zwak MVC. De vierde set was zelfs 25-10!: 4 punten in de tas en op naar de top-3: Kiepegaas

Jeugdnieuws:
Basisschoolvolleybaltoernooi in Dendron Sporthal
Op zaterdag 1 december zullen er heel wat teams van basisscholen uit de regio gaan strijden tijdens de voorrondes van het basisschooltoernooi. De wedstrijden vinden plaats in de Dendron Sporthal, de organisatie is deze dag in handen van Hovoc in samenwerking met de NeVoBo. Zin om een groep fanatieke kinderen een leerkrachten aan het werk te zien? Het eerste fluit signaal zal plaatsvinden om 11:15u en de scheidsrechters zullen hun fluit rond de klok van twee weer inleveren.
Scheidsrechters voor deze dag, zorg dat je op tijd bent. Jullie weten: vele handen maken licht werk.
CMV Jeugd Hovoc

Scheidsrechters 1 December Om 10:45u in de Dendron hal aanwezig zijn! Scheidsrechters: Lotte Hoeijmakers, Rianne Hoeijmakers, Rianne Kleeven, Helene Duijf, Lotte Hoeijmakers, Sam Jakobs, Leontien Janssen, Sali Almafargi, Tessa Janssen, Sjakeline Lutgers, Anouk Jenniskens, Loes Cuppen, Fran Willems, Angela van Boven, Mike Vissers, Rick Weijs, Emiel Joosten, Gijs Driessen.

Verslagen Jeugd
Meisjes B4Naar Sambeek volleyballen tegen Avance MB1. Dit leek vooraf een zware partij en dat was het ook.
Onze tegenstander had een goede, harde serve en een aantal goede aanvalsters. De eerste set hadden wij het nakijken met 25-15. De tweede set 25-18. Toch kregen we langzaam iets meer grip op de wedstrijd. Zij gingen hierdoor meer op ons niveau ballen. De derde set wilden we proberen te pakken, helaas 25-22. Toen op naar de vierde. In een gelijk opgaande strijd mochten wij toch een puntje meenemen naar huis, we wonnen de laatste set met 25-23 en waren "kei-blie". Dames, prima inzet!
Jongens B2
Zaterdag 24 november hadden we een wedstrijd tegen Accretos. We hadden verloren met 3-1, maar niet dik, ± rond de 20 punten. We hadden wel vaak dat we de kop lieten hangen, maar dat er moeizaam weer bovenop kwamen. Groeten van Mat, en Wilma Driessen en Hovoc B2!
Hovoc 51Wij moesten 25 november in Broekhuizenvorst spelen. De eerste wedstrijd moesten we spelen tegen Brovoc die onder ons stonden. Daar hebben we van gewonnen en de tweede wedstrijd hebben we vet gewonnen. Over drie weken moeten we nog een wedstrijd spelen en dan worden we misschien kampioen. Groetjes, jullie fans, Team 51

Dames Recreanten
Uitslag

Hovoc 1 - Olsredlem 1 2 - 2
Competitie dinsdag 4 december 19:30u Wanssum 1 - Hovoc 2