Echonieuws 27 september

27 september 2010

Aanleveren Echonieuws
Het aanleven van het Hovoc nieuws voor De Echo kan via e-mail op nieuws apestaartje hovoc.nl. Houd wedstrijdverslagen kort en bondig. Als richtlijn geldt 50 woorden per verslag (voor Heren 1 en Dames 1 geldt 100 woorden). Dit vanwege de opgelegde limiet van maximaal 300 woorden voor verslagen. Echonieuws voor zondagavond 19:00u aanleveren! Een te lang of te laat ontvangen verslag kan helaas niet worden geplaatst. Bedankt.

19:00u Hovoc DS 1 - Revoc/VCB DS 1, Teller: Hester Joosten / Mirjam de Vries
17:00u Hovoc DS 3 - VC Montagnards DS 1, Scheids: Bernie van Hegelsom, Teller: Kris Wijnands
19:00u Hovoc DS 4 - MVC '64 DS 2, Scheids: Amy Houwen, Teller: Linda Verstraaten
19:00u Hovoc DS 5 - BVC Holyoke DS 4, Scheids: Zita Janssen, Teller: Mieke Nabben
Meisjes B
15:00u Hovoc MB 1 - VC Meterik MB 2, Scheids: Susanne Vissers, Teller: Romy Wijnen / Daphne Peeters
15:00u Hovoc MB 2 - VC Meterik MB 1, Scheids: Sam Jakobs, Teller: Charlie Verkoelen
Jongens B
18:00u SV Aspargos JB 1 - Hovoc JB 1
16:30u VC PanSign JB 1 - Hovoc JB 2

Verslagen Dames
Dames 1

Met Lars als vervangende coach gingen we op weg naar de eerste wedstrijd in de regiodivisie: Nuvoc, Veldhoven. In de eerste set werden nog enkele puntjes op de spreekwoordelijk i gezet, waarna ons spelletje aardig begon te lopen. Dit resulteerde in een 3-0 voorsprong: 23-25, 25-27, 15-25. De vierde set bleek echter een lastige. Het werd rommeliger in het veld en daar maakte Nuvoc dankbaar gebruik van: 25-19. Een 4-0 overwinning had er zeker in gezeten, maar we mogen niet klagen met deze eerste vier punten in de regiodivisie! Hey Keboem!
Dames 2
Na een wat moeizame start, is het ons dan toch gelukt de eerste wedstrijd van het seizoen te winnen! Yes, de eerste drie punten zijn binnen! Op naar de volgende overwinning... Karambaaa!

Verslagen Heren
Heren 1

Terwijl het volleybalseizoen weer van start ging, had Hovoc H1 nog een week respijt vanwege het huwelijk van onze Hovoc geliefden en geliefde Hovoc-ers Suus en Rogér! Het werd een bruiloftsfeest waarop er meer dan zeven gedronken werden en dat nog een dag lang nadreunde. Suus en Rogér, nogmaals van harte gefeliciteerd en veel geluk en liefde samen! Tsjekpoint Charlie!
Heren 2
Na een vakantie flink gefeest te hebben, moesten we zaterdag weer aan de bak tegen VC Unitas H1. Het vakantiesfeertje zat er nog wel in en dat hebben we geweten. De eerste set hebben we dan ook verloren. Daarna werd het vuur onder de wok weer aangewakkerd en het resultaat was een mooie 3-1 winst. Wok-Nok!
Heren 4
Onze eerste competitiewedstrijd begonnen we goed en fanatiek. Later in de set ging het minder goed , we verloren met 10-25. De tweede set was eenzelfde beeld met dezelfde uitslag. De derde set begonnen we ook weer goed: 20-25. De vierde set liep niet helemaal lekker en verloren we met 8-25. De eindstand is dus 0-4 geworden.

JEUGDNIEUWS
Scheidsrechters CMV zondag 3 oktober

Zondag 3 oktober hebben we de eerste wedstrijden voor de CMV-jeugd, niveau 1, 2, en 3. De eerste wedstrijd is om 10:00u. De volgende scheidsrechters worden verwacht:
Evert Leijssen, Luke Martens, Guus v/d Munckhof, Rick van Rhee, Martijn Schoeber en Wiebe van Stratum.
Zorg dat je op tijd aanwezig bent voor de eerste wedstrijd. Als je verhinderd bent, probeer dan te ruilen met iemand anders.

Meisjes C

13:00u Hovoc MC 2 - VC Montagnards MC 1, Scheids: Pleuni Tax, Teller: Aniek Nillesen
Jongens C
14:30u ASC JC 1 - Hovoc JC 2

Verslag Meisjes B1
Onze eerste competitiewedstrijd tegen Tupos er meteen vol tegenaan. De eerste set met een goede servedruk ging vrij makkelijk, 25-9. Ook de tweede set werd gewonnen met goed spel, 25-17. De derde set kwamen we op 18-18 en Loes serveert zeven punten achter elkaar. De vierde set 14-25. Zo is onze eerste overwinning geboekt. Klets Boem