Echonieuws 28 januari

28 januari 2008

Uitslagen zaterdag 26 januari
DamesHovoc D1 - Accretos D1 3-2
Hovoc D3 - VC Meterik D2 1-3
Hovoc D4 - VC Kessel D3 4-0
Hovoc D5 - VC Athos '70 D3 2-3
Hovoc D6 - NVC D2 4-0
Summa Peelpush D6 - Hovoc D7 1-3
HerenApollo 8 H1 - Hovoc H1 3-2
S'62 H1 - Hovoc H2 0-4
Particolare/DS H3 - Hovoc H3 1-3
Avance H3 - Hovoc H4 0-4
VC Meterik H3 - Hovoc H5 4-0
Meisjes BHovoc MB1 - Havoc MB1 4-0
Hovoc MB2 - VC Meterik MB1 3-2
Hovoc MB3 - VC Athos '70 MB1 4-0
Hovoc MB4 - AVC Eagles MB2 4-0
Jongens BHovoc JB2 - Rooyse VK JB1 0-4

Verslagen Dames
Dames 1Zaterdag konden we weer een lekkere pot ballen tegen Accretos. Dit beloofde al een spannende wedstrijd te worden. We begonnen meteen met ons eigen spelletje en wonnen de eerste set. De tweede set zakten we echter in en deze verloren we. Met een prachtbal aan het einde van de derde set wonnen we deze. Helaas konden we de vierde set niet afmaken, waardoor er een vijfde set volgde. Deze wonnen we overtuigend met harde aanvallen en een goede pass. Met een 3-2 overwinning staan we nu op de eerste plaats. Ook na de carnaval gaan we door voor het kampioenschap! Joazeker!

Verslagen Heren
Heren 1Afgelope zoaterdag moesten we afreizen naar Borne om daar lekker met z'n allen te gaan chinezen alvorens een wedstrijdje te spelen. De eerste set werd nipt gewonnen, maar de tweede en derde leverden minder punten op. De vierde was er weer degelijk spel aan onze kant met veel beleving, wat resulteerde in de zoveelste vijfsetter. Helaas weer niet winnend af kunnen sluiten. Vlaggen voordat de bal ├╝berhaupt op de grond is, is overigens geen kunst! En de Mac was de minste die we t.n.t. gehad hebben. Vasteloavend same, niet te laat en niet te zat! H.B.
Heren 2Het was een zeer goede week voor het spaarsaldo van de Koelejoekels. Naast het terugdraaien van de dwaling van de NeVoBo Zuid-Oost wisten we voor het eerst dit seizoen de volle bak aan punten te pakken. Zjwame is afgesmeerd! We hebben deze week dus veertien punten erbij gekregen. Koelejoekels!
Heren 3Ja hoooor!, weer een koploper verslagen, nu was Particolare/Donki Sjot aan de beurt. Weer een degelijke 3-1 overwinning in Den Dungen! Het was loon naar hard werken. En toen nog de 4 punten meenemen, dat paste maar net in de auto. Het wordt zo nog spannend in de top vijf. Volgende wedstrijd op 16 februari, de derby tegen Athos Sevenum. Die staan maar 2 punten achter op ons: dus publiek komt dat zien, kiepegaas!

Jeugdnieuws:
JeKaCo nieuwsAchter de schermen zijn de voorbereidingen voor het jeugdkamp van 2008 alweer in volle gang. We zullen dit jaar op 6-7-8 juni met z'n allen dit avontuur gaan beleven. Het jeugdkamp is bedoeld voor alle niveau spelers en speelsters. Noteer de datum alvast in je agenda, over niet al te lange tijd zal de uitnodiging met opgaveformulier aan je uitgedeeld worden op de training. Tot snel!
De JeKaCo

Verslag Jongens B Beker
Afgelopen zondag zijn de jongens B er in geslaagd om de kwartfinale van de regiobeker te bereiken. Na een wat ongelukkige nederlaag in de eerste wedstrijd tegen Ledub slaagden onze jongens erin de tweede wedstrijd met veel inzet en beleving met 2-1 van Polaris te winnen. Door dit resultaat en de sportieve plicht van Ledub (door met 2-0 van Polaris te winnen) zijn wij een ronde verder. P.s. Paul bedankt voor het fluiten.

Verslagen Jeugd
Meisjes B2

Met veel strijd, inzet en enthousiasme werd de koploper bestreden. Meterik had tot nu toe nog maar twee sets verloren, hier kwamen er nu drie bij. Na een geweldige spannende strijd werd er met 3-2 gewonnen. Klasse meiden! En het rondje van Franc smaakte lekker.
Meisjes B4Goede concentratie, goede inzet en veel spelplezier zorgden vandaag voor de eerste 4-0 overwinning van dit seizoen. Een prima prestatie van jullie, meiden. Nu eerst maar eens lekker carnaval vieren. Alaaf!
Jongens B2
We hebben donderdag de wedstrijd tegen Rooyse VK gespeeld. De eerste set begon wat moeizaam, 10-25 verloren. De tweede en derde set gingen goed, maar net niet goed genoeg om een puntje te pakken. 23-25 en 22-25. De laatste set ging het gewoon niet meer en verloren we de set met 7-25.
Team 63We moesten 27 januari in Broekhuizenvorst spelen. De eerste wedstrijd hebben we verloren en de tweede wedstrijd gelijk gespeeld. Fijne carnaval! Groetjes, Judith, Aniek, Vera, Juul, Saartje en Wim

Dames Recreanten
Uitslagen

Hovoc 1 - VC Grashoek 1 0-4
Hovoc 2 - VC Kessel 3 4-0