Echonieuws 29 mei

29 mei 2007

Horster Volleybaltoernooi 2007
Afgelopen weekend hebben we ons 40ste Horster Volleybaltoernooi gehouden en we kunnen weer terug zien op een zeer geslaagd toernooi. Dit jubileumtoernooi is drie dagen lang voorzien van goed volleybalweer. Iedere dag heeft het bakken uit de lucht gevallen maar op de volleybal moment was het droog en bleef het droog. Naast de vele deelnemende teams is een dergelijk groot toernooi alleen maar mogelijk met de medewerking van alle Hovocleden. Dit jaar hebben we extra veel gevraagd van alle vrijwilligers. Zonder hen had het toernooi maar ook het feest op zaterdagavond niet zo'n groot succes kunnen worden. De toernooicommissie wil ook namens de feestcommissie via deze weg dan ook iedereen bedanken die zijn of haar steentje heeft bijgedragen. We hopen volgend jaar wederom op iedereen zijn medewerking te kunnen rekenen.
Dan volgen hier nog alle nummers 1 van afgelopen weekend. Op vrijdag wisten de Fat Boys, Drie Kier Speule, Graas Tussen De Riegel Daat Kietelt, Dreamteam en Willy, Yow Snoeijuuuhh 1 en Spel 13 alle in hun klasse de eerste plaats te behalen.
Op zaterdag behaalde de volgende teams de eerste positie: Gratis Bier In De Tent, Diekuh Haan 2, Noabere, Zooitje Bijeen en Het Trauma Team.
Op het jeugdtoernooi werden de volgende teams kampioen van de dag: Brovoc, Set Up, Set Up, VC Velden 2, Brovoc, De Piraatjes van Ludentes, De Wiebelkuntjes, Sorry Veld 3 en VC Velden.
Gevonden voorwerpen van het gehele toernooi liggen bij Jan Bekkers, 06-12215024.

Meisjes B1 naar NL's kampioenschap
Hovoc Meisjes B1 gaat 2 juni naar de Nederlandse kampioenschappen. De wedstrijden zijn om 10:00u, om 12:00u en om 14:00u. De nr. 1 en 2 van de poule gaan door naar de finale rondes en die zijn om 16:15u en om 17:30u. De wedstrijden worden gespeeld in de sporthal Die Heygrave Burg, Zwaansweg 4, 5251 CJ Vlijmen. We hopen dat jullie ons allemaal komen aanmoedigen, zodat iedereen daar dan weet wie Hovoc is, en hoe gezellig onze club is!
Manouk, Elke, Dian, Esmée, Mariska, Evelien, Fennie en Nadie