Echonieuws 3 april

3 april 2007

Nieuw e-mailadres Echonieuws Hovoc: nieuws "apestaartje" hovoc.nlHet oude e-mailadres is afgesloten. Vandaar voortaan a.u.b. gebruik maken van het nieuwe e-mailadres voor het aanleveren van het Hovoc Echonieuws: nieuws "apestaartje" hovoc.nl.
Houd wedstrijdverslagen kort en bondig. Als richtlijn geldt 50 woorden per verslag (voor Heren 1 en Dames 1 geldt 100 woorden). Dit vanwege de opgelegde limiet van maximaal 300 woorden voor verslagen. Echonieuws voor zondagavond 19:00u aanleveren! Een te lang of te laat ontvangen verslag wordt helaas niet meer geplaatst.

Algemene Leden Vergadering
Op donderdag 5 april is om 20:00u de algemene ledenvergadering in de kantine van de Dendron sporthal. Alle trainingen vanaf 19:00u vervallen. Wij hopen veel leden op deze vergadering te mogen begroeten.

Eindfeest 21 aprilDit jaar wordt het eindfeest ter afsluiting van het competitieseizoen georganiseerd door Hovoc H1. Zorg dus dat je erbij bent op zaterdag 21 april in de kantine van de Dendron hal. Het wordt een "Après Ski Party", oftewel lekker (foute) feestmuziek! Dresscode: ski/winterkleding!

VrijwilligersdagEvenals vorig jaar zal dit jaar weer een vrijwilligersbijeenkomst worden gehouden. Deze zal plaatsvinden op zondag 29 april en hiervoor worden via de post of via de mail uitnodigingen verstuurd.

Huldiging van de KampioenenOp zondag 13 mei zullen alle teams die dit jaar kampioen zijn geworden en de teams die volgens de PD regeling zullen promoveren worden gehuldigd. Deze bijeenkomst is in de Dendron sporthal en alle leden, ouders en mensen die de kampioenen een warm hart toedragen zijn hierbij welkom. Nader nieuws volgt.

Uitslagen zaterdag 31 maart
DamesHovoc D1 - Pex/HHC D1 4-0
Hovoc D2 - Voluntas D1 1-3
Hovoc D3 - Flamingo's'56 D4 1-3
Hovoc D4 - Set Up D3 1-3
Hovoc D5 - VC Velden D3 2-3
SV Aspargos D3 - Hovoc D6 1-3
HerenVoCASA H2 - Hovoc H1 1-3
VC Polaris H2 - Hovoc H2 0-4
Terraveen/FC H2 - Hovoc H3 0-4
Rooyse VK H1 - Hovoc H4 3-1
Meisjes B Hovoc MB1 - Avance MB1 3-1
Jongens BAsterix JB1 - Hovoc JB1 0-4
Terraveen/FC JB1 - Hovoc JB2 4-0

Competitie vrijdag 6 april 21:00u Hovoc D2 - Accretos D2, Scheidsrechter: Janine Wetley, Teller: Peter Bouten

Competitie zaterdag 7 april 18:00u DKJO H1 - Hovoc H1

Verslagen Dames
Dames 1Dit verslag zal lekker kort en krachtig zijn... net als onze wedstrijd: 4-0 winst! Er is nog één laatste kans dit jaar om dit gezellige team te zien spelen in ons sportpaleis. Zorg dus dat jullie er op 21 april allemaal bij zijn om mee te helpen aan een goede afronding van dit leuke jaar! Joazeker!

Verslagen Heren
Heren 1Noadaat en menneke noa en oavendje stappe enne Porsche haj geliend va enne vremde chirurg en di hals ovver kop in mos kome levere, vertrokke we in etappes noa Numweage um doar ut kabinet Paars 2 te loate valle. Een wedstrijd va bekant en oor en kerteer, en geale en roeje kaart in iene rally en schandalig verlees va set 4 guft kort de inhoud va ozze wedstrijd weer. Va de tribune-inzamelingsactie "help Joop de lente door" giet hiere 1 ovver drie weake buize in Pruuse onder ut motte "de scherpe kels on snow". Volgende weak: Door Katholieke Jongeren Opgericht. C.B.
Heren 2Wat te doen als je in Hellimond staat en je enige spelverdeler een half uur voor aanvang van de wedstrijd zijn wedstrijdshirt kwijt is? Dan kijk je in de tas van z'n broertje! Zo, iedereen op scherp en de eerste set met 25-7 gewonnen. Daarna afgemaakt. Op naar de 100! Slabber... Ties!
Heren 3Omdat het kienen ‘s middags uitliep in Venhorst konden we pas om 20:30u met onze wedstrijd beginnen. We waren met 10 man en 2 auto's dus het was nog even de vraag of we ruimte over hadden voor 5 punten, maar het is gelukt. De biertjes die we kregen van Terraturf smaakten goed in gemeenschapshuis dorpsgenot. Mooie naam trouwens voor een gemeenschapshuis :-)

Jeugdnieuws:
Competitie zaterdag 7 april

15:00u Hovoc JC1 - ASC JC1, Scheidsrechter: Karlijn Marcellis, Teller: Roel v/d Coelen

Verslagen Jeugd
Meisjes B1Keum-pie...? Joa, ze zien gekomen... en joa ze zien KAM-PI-OE-NE!
Met un moei seizoen achter zich en lange tied zicht op ut kampioenschap, maakte ze ut zoaterdaag toch nog efkes spannend, maar toen waas ut toch eg officieel, Marian en der megjes zien KEUM-PIE-OEN!
Hovoc N45
Wij zijn kampioen! De eerste wedstrijd waren we door de zenuwen niet in ons beste doen maar we wonnen afgetekend met 4-0. De tweede wedstrijd tegen de nummer 4 van de ranglijst
speelden we uitstekend en ook deze wonnen we met 4-0. Dames veel succes op het regiotoernooi op 22 april.
Hovoc 11Een eerste plaats gehaald in Liessel. Drie wedstrijden gewonnen en één verloren. We zijn klaar voor nivo 2. Onze wedstrijden werden bekeken door Guido Görtzen. Wie zou er als eerste benaderd worden om hem te gaan opvolgen? Bas, Guus, Loek, Max en Niek

Uitslag Dames Recreanten
Hovoc 1 - Set Up 1 4-0