Echonieuws 3 mei

3 mei 2007

Horster VolleybaltoernooiDe eerste aanmeldingen voor het toernooi zijn al binnen en het loopt redelijk storm. De 40ste editie van het toernooi moet een geweldig klapper worden. De voorverkoop voor de kaartjes voor de feestavond op zaterdag is ook al gestart. Kaartjes zijn verkrijgbaar bij Grandcafé Liesbeth, Meulendijks en Drankenhandel Weijs. Als je meedoet aan het toernooi heb je recht op kortingskaarten voor deze avond. Dus schrijf je snel in. Want Neet oét Lottum, de Oenoemoeloeke 5 en DJ Gurde wil je toch niet missen. Zie ook www.hovoc.nl.

Huldiging van de kampioenen Op zondag 13 mei worden de kampoenen gehuldigd, deze bijeenkomst is in de Dendron Sporthal en begint om 11 uur. Het afgelopen seizoen zijn bij de senioren Heren 2 en Heren 3 met overmacht kampioen geworden. Bij de jeugd zijn Meisjes B1 en Jongens C1 op de eerste plaats geëindigd en in het circulatie volleybal de teams N44 en N45. Op zondag 13 mei worden jullie allemaal verwacht in de sporthal. Wij vragen de leden van Hovoc, ouders, vrienden en familie van de kampioenen om aanwezig te zijn bij deze huldiging.

Jeugdnieuws:
Hovoc jeugdkamp: Dat wil je niet missen! Wil je nog mee op jeugdkamp? Dat kan!
Geef je dan nog snel op vóór donderdag 17 mei a.s.!
Voor meer informatie kun je terecht bij: Michele Dierx, 06-23311320

Jeugdcoaches en -trainersHet seizoen zit erop en de jeugdafdeling van Hovoc kan terug zien op een geslaagd seizoen. De nodige kampioenen zijn al gehuldigd en worden 13 mei nog een extra in het zonnetje gezet. Twee teams strijden 12 mei om het rayonkampioenschap. Meisjes B1 is al rayonkampioen en gaat automatisch door naar de landelijke finale. Voor de meeste teams zit het seizoen er echter op een te doen gebruikelijk sluiten we het seizoen met een algemene vergadering af. Doel van deze bijeenkomst is om het afgelopen seizoen te evalueren en coachklappers en -truien in te nemen. Door het drukke Hovoc-programma (Hovoc-feest, vrijwilligersbijeenkomst, Horster kermis, huldiging kampioenen en Horster Volleybaltoernooi) ziet de jeugdcommissie geen mogelijkheid om deze vergadering te plannen. Daarom kiezen we er dit jaar om de evaluatie van de seizoen schriftelijk te doen. Binnenkort ontvangen jullie via email een enquête formulier. Het vriendelijke verzoek om dit in te vullen en digitaal terug te sturen naar jou contactpersoon. Het inleveren van de coachklapper en de coachtrui dient ook te gebeuren bij je contactpersoon. We hopen op jullie medewerking.

Jeugdtoernooien
Het vriendelijke verzoek aan alle coaches van de Hovoc-jeugdteams om je aan te melden voor het Horster Volleybaltoernooi en het VCM-toernooi. Dit laatste toernooi staat niet open voor de B-jeugd. Een aantal teams heeft al wat van zich laten horen maar nog lang niet ieder team heeft gereageerd. Aanmelden dient te geschieden bij je contactpersoon. Deelname aan beide toernooien is gratis. De jeugdafdeling hoopt alle teams op beide te toernooien te mogen verwelkomen.