Echonieuws 30 juni

30 juni 2008

Declaraties
Het volleybalseizoen is afgelopen en dus ook de trainingen. Bij dezen een oproep aan de trainers die willen declareren om de maanden januari tot en met juni zo snel mogelijk te declareren. Gaarne jullie declaraties inleveren bij Remko Sieben vóór 15 juli aanstaande.

ZonderdagavondcompetitieMet het meteorologische begin van de zomer zijn de laatste trainingen in de vorm van de Zonderdagavondcompetitie afgerond. Door de 25 verschillende deelnemers over de acht wedstrijdavonden was er elke week weer voldoende animo om flink wat potjes lekker te ballen. Natuurlijk hoort bij een competitie ook een winnaar. De eretitel Zonderdagavondkampioen en de daaraan verbonden eeuwige roem gaan dit jaar naar Niels H. Hij wist na alle speelronden de meeste sets winnend af te sluiten. In een eerste reactie stamelde de nog beduusde kersverse held over "zijn grootste prestatie in zijn levenslange volleybalcarrière". Hij beloofde de titel met trots te zullen dragen en zal er volgend jaar weer bij zijn om hem te verdedigen.
Rest ons nog om alle deelnemers aan de Zonderdagavondcompetitie en het overige Hovoc volk een fijne zomerreces te wensen!