Echonieuws 30 Mei

30 mei 2006

Horster Volleybaltoernooi 2006Afgelopen weekend hebben we ons 39e Horster Volleybaltoernooi gehouden en we kunnen weer terug zien op een zeer geslaagd toernooi. Naast de vele deelnemende teams is een dergelijk groot toernooi alleen maar mogelijk met de medewerking van alle Hovocleden. De toernooicommissie wil via deze weg dan ook iedereen bedanken die zijn of haar steentje heeft bijgedragen. We hopen volgend jaar wederom op iedereen zijn medewerking te kunnen rekenen. Ook willen we via deze weg de hockeyclub van Horst bedanken voor het beschikbaar stellen van hun velden en alle hulp die we gedurende het toernooi van hen gehad hebben.
Dan volgen hier nog alle nummers 1 van afgelopen weekend. Op vrijdag wisten Sjiek de Friemel, Slijterij Weijs, Hoe Haiii, Das Lekker, Paschiesspelen 2 en Den Zolder alle in hun klasse de eerste plaats te behalen.
Op zaterdag behaalden de volgende teams de eerste positie: Beerenboot, Trauma Team en ATB.
Op het jeugdtoernooi werden de volgende teams kampioen van de dag: Brovoc, De Babbeltjes, Avoc 41, Aspargos 3.3, Aspargos 3.1, De Bende van 5, Hovoc 23, Lapzwans United, Kanarie Boem, Avoc MB1, VC Oranje en Pansign JC1.
Gevonden voorwerpen van het gehele toernooi liggen bij Jan Bekkers, 06-12215024.

Jeugdnieuws
Hovoc jeugddagHet is bijna zover… de 1e Hovoc jeugddag komt er aan. Aan iedereen die nog niet de betaling heeft gedaan het verzoek om dit zo snel mogelijk te doen.
Komende week zullen er informatie brieven de deur uit gaan. We zullen dit digitaal doen dus houdt de mailbox in de gaten… Voor diegene die geen mail hebben opgegeven jullie ontvangen de brief in de bus.
Groetjes de JeKaCo