Echonieuws 31 december

31 december 2007

JeugddroppingMet drie bussen goed gevuld met kids en leiding vertrokken we naar de Schaakse bossen. Eenmaal daar aangekomen was het weer speuren met de zaklamp naar de eindbestemming. Dit viel nog niet mee door de niet geheel kloppende route beschrijving van de OC. Maar de hele meute is toch allemaal veilig aangekomen in de Dendron kantine waar de wame sisimel en broodjes knak klaar lagen. De OC had door de vele goede antwoorden de grootste moeit mee om een winnaar aan te wijzen. Maar we hadden voor iedereen een verrassing klaar liggen dus iedereen tevreden! Allemaal bedankt, super!

Seniorendropping
Ook deze avond moesten er weer drie bussen aan te pas komen om de teams te droppen in de omgeving van Meerlo! In een rebus vorm kwamen de teams tot de ontdekking dat ze terug moesten lopen naar het begin punt. Voor de meesten teams stonden ze met grote vraagtekens bij de kantine van het Dendron te kijken. Alle fietsen weg en een gesloten deur! Door een verminkte foto op de deur bleek al vlug dat we naar ozze alde kantine moesten. Hier kwamen ineens alle fietsen tevoorschijn (pffff, de OC heeft zich zelf weer in het zweet geholpen). De feeststemming was al snel compleet en het ging nog door tot in de laatste uurtjes. Rogier en Hans nog bedankt voor de gastvrijheid. Leuk weer een keertje terug te zijn. Dus ook deze dropping was weer geslaagd!

MixtoernooiWe gaan weer mixen! Op 4 januari a.s. vindt de jaarlijkse volleybalmix weer plaats. Het wordt weer een beregezellige mix, want we hebben gezorgd voor muziek en andere primaire levensbehoeften. We hebben al veel aanmeldingen gehad en er komen er nog steeds meer bij. In totaal hebben we al 10 teams. We beginnen met de mix om 19:00u. Het zou fijn zijn als de volleyballers 18:45u omgekleed en al in de zaal zijn, zodat we meteen kunnen beginnen. We hebben ook een thema voor de avond en dat is: De Amsterdamse wallen komen naar Horst. Dus trek je meest spannende of foute outfit aan. Tot vrijdag 4 januari.

Jeugd:
Open club Jongens B

A.s. zaterdag 5 januari spelen de Jongens B thuis in onze eigen Dendronhal de eerste ronde van het Open Club toernooi. De spelers worden verzocht om 11:00u (met eigen wedstrijdshirt) aanwezig te zijn.
Wedstrijdschema Hovoc JB1:
12:30u Flamingo's 56 - Hovoc
14:10u Hovoc - Odi
15:00u Hovoc - Jokers VC Heer
Nummers 1 en 2 plaatsen zich voor de halve finale. Supporters zijn van harte welkom.