Echonieuws 31 mei

1 juni 2010

43e Horster VolleybaltoernooiAfgelopen weekend hebben we op de velden naast onze Dendron sporthal het 43e Horster Volleybaltoernooi gehouden. Doordat er afgelopen weekend veel concurrentie met Pinkpop, kermis, (jeugd)kampen en communie was, waren het aantal aanmeldingen wat minder dan voorgaande jaren, maar daarom was het niet minder gezellig. Op vrijdagavond was het een heerlijk avondje om te volleyballen en dat is er dan ook gedaan. Bovendien heeft iedereen de mogelijkheid gehad om het zogenaamde STER-volleybal te ervaren, waarbij drie teams gelijktijdig tegen elkaar spelen. Deze ervaringen waren erg positief, dus dit krijgt mogelijk een vervolg. De avond is vervolgens afgesloten met een gezellig feestje, waar nog behoorlijk is nagepraat over deze set-up, die netfout etc.

Top 3 uitslagenlijst van de vrijdag:

Poule

Midden Heren

Midden Mix

Hoog Dames

Midden Dames

1

Toe├źn

The B-Team

Dames iejn

Meterik 2

2

De Reïncarnators

Bert en ernie en consorten

Fris & Fruitig 1

Meterik 1

3

Geen idee

The A-Team

Fris & Fruitig 2

Meterik 3

Op zaterdag waren er helaas te weinig aanmeldingen voor een aparte bedrijvenpoule. Door de weersvoorspelling van zondag hadden we besloten om de jeugd C ook naar de zaterdag over te hevelen. Zij hebben kunnen ruiken aan het grote mensen volleybal en de gezelligheid waar dat met deze recreanten mee gepaard gaat. Doordat er geen wolken waren, kon de zon zich de gehele dag van zijn beste kant laten zien. De avond is vervolgens afgesloten met het knallende Horster Wei Feest, met een spectaculaire opening door Banana Pancakes, een schitterende hoofdact van AC/Dixi en een grote afsluiter door DJ Tim Little.

Top 3 uitslagenlijst van de zaterdag:

Poule

JC

MC

MB

Strand Dames

Mix Recreanten

Mix Open

1

VCM

Tupos

Athos

Clim 2

John Deere Fabriek Horst

Vaanalles waat

2

Net Ni

Volleybalspetters

VCM

Bamiblokken

Krekgood Kwaekers

Janssen - Poels - van der Steen

3

Heej Hebbes

Hovoc

Brovoc 2

Revival

Full House

Zondagmorgen hebben we helaas moeten besluiten om op basis van de buienradar het toernooi in de Dendron sporthal te houden; achteraf de juiste keuze. Door het kleiner aantal aanmeldingen heeft iedereen hierdoor toch kunnen spelen. Hierdoor was het gezellig druk in de sporthal. Na zeer spannende finales is rond 15.00 uur de prijsuitreiking van Niveau 1, 2 en 3 geweest. Rond 17.00 uur waren ook de finales van de andere poules gespeeld en zijn de laatste bekers uitgereikt.

Poule

N1

N2

N3

N4

N5

N6

Strand Heren

1

Hovoc 1.2

Hovoc 2.2

VCM

Hovoc 4.3

Set Up 2

VC Herten N61

Three of a kind

2

VCM

HVC

Tupos 2

Set Up 1

Set Up 1

Set Up 1

Athos 1

3

Hovoc 1.1

Hovoc 2.3

Set-Up

Hovoc 4.1

Happy girls

HOVOC 5.6

Athos 2

Een toernooi dat goed verlopen is, betekent veelal dat de basis vanuit de Toernooi Commissie goed is, maar met name dat er een grote inzet en goede opkomst van vrijwilligers is. Als Toernooi Commissie zijn we dan ook dankbaar dat we zo'n grote groep vrijwilligers hebben als achterban. Om dit te onderstrepen hebben we de overgebleven kampioensshirts verloot onder alle mensen die zich ervoor hebben ingezet dat het toernooi tot zo'n succes is geworden. Deze shirts kunnen worden opgehaald bij Robert van den Bercken, Deken Creemersstraat 76. De gelukkigen zijn: Suzan Middendorp, Esther van Rooijen, Anniek Hesen, Nikki Minkenberg, Ilse Joosten, Christa van den Bekerom en Amy Houwen.

We hopen iedereen, vrijwilligers, spelers, mensen die dit jaar helaas verstek hebben moeten laten gaan en mensen die volgend jaar willen komen, te mogen begroeten op ons 44e Horster Volleybal Toernooi, het laatste weekend in mei, dus 27-29 mei 2011.