17:00u Hovoc DS 6 - NVC DS 2, Scheids: Gijs Keijsers, Teller: Nard Joosten
18:00u Were-Di DS 1 - Hovoc DS 2
Heren
19:00u Hovoc HS 1 - Saturnus/Hendrik Coppelmans HS 1, Teller: Marjon Peeters
19:00u Hovoc HS 2 - Avance HS 2, Teller: Gijs Janssen
19:00u Hovoc HS 3 - Livoc Liessel HS 2, Scheids: Tom Janssen, Teller: Luuk van Gerven
17:00u Hovoc HS 4 - Achilles HS 2, Scheids: Jan Bekkers, Teller: Jan van de Pasch

Dames 1

De eerste thuiswedstrijd: Revoc/VCB. Voor de zomer hadden we een oefenwedstrijd van dit team gewonnen, maar dat maakte ons niet zelfverzekerder. We startten geconcentreerd aan de wedstrijd. Maar het setverloop bleek, net als in set twee, wisselvallig. Gelukkig konden we op de juiste momenten scoren: 25-21, 25-23. Set drie was rommelig en met veel persoonlijke fouten die uiteindelijk een setverlies betekenden: 18-25. Set vier wilden we, ook omdat het al laat werd, toch zeker winnen. Weer goed geconcentreerd en vol goede moed werd er geknokt. Om 21:39u stond uiteindelijk een 3-1 winst op papier (27-25)! Hey Keboem!
Dames 2
Na een krappe overwinning vorige week, hebben we nu erg overtuigend de punten in Horst gehouden. We hebben de koploperpositie overgenomen van America. Publiek heel erg bedankt, fijn dat jullie
met zoveel aanwezig waren! Karambaaa!

Verslagen Heren
Heren 1

We begonnen onze eerste set van de competitie beroerd, maar revancheerden ons en wisten toch nog als eerste de 25 te bereiken. De tweede set tegen Hajraa H3 werd niet afgemaakt, waardoor deze verloren ging met 26-24. Daarna konden we geen vuist meer maken tegen de Eindhovense mannen, die versterking vanuit H1 hadden ingeschakeld. Ondanks sterk en gedreven spel in de eerste twee sets dus een 3-1 verlies. Zaterdag gaan we dat in onze eerste thuiswedstrijd goedmaken tegen Saturnus H1; 19:00u Men in black vs. The aliens. Tsjek ons out at www.tsjekpoint.com! Tsjekpoint Charlie!
Heren 2
Zaterdag speelden we onze tweede wedstrijd tegen Asterix H1 in Maasbree. We hebben het er moeilijk mee gehad. 3-1 verliezen is dan ook een zware tegenslag. Met een goede inzet voor komende zaterdag is het plan om er tegen Avance H2 een pittige wok van te maken. Wok-Nok!
Heren 4
Zaterdag 2 oktober moesten we een uit wedstrijd tegen Shock82. Eerste set was 25-13 het liep niet zo goed. De tweede set werd 25-14 zelfde verhaal. De derde set met een paar fouten van de tegenstander werd het 25-10. En de vierde set kregen we een goede score van 25-21.

JEUGDNIEUWS
Scheidsrechters CMV 10 november

Zondag 10 november zullen er weer wedstrijden door de CMV-jeugd worden gespeeld. De eerste wedstrijden is om 10:00u. De rol van zaalwacht zal die dag vervuld worden door Tom Janssen. De volgende scheidsrechters worden verwacht voor de CMV-jeugd:
Daphne Spreeuwenberg en Michelle van der Sterren.
Zorg dat je op tijd aanwezig bent voor de eerste wedstrijden. Als je verhinderd bent, probeer dan te ruilen met iemand anders.

Jeugd competitie zaterdag 9 oktober
Meisjes C

11:15u Livoc Liessel MC 3 - Hovoc MC 1
12:00u VCP MC 1 - Hovoc MC 2
Jongens C
15:00u Hovoc JC 1 - ASC JC 1, Scheids: Pieter Weijs, Teller: Mike Vissers
13:00u Hovoc JC 2 - Livoc Liessel JC 1, Scheids: Gijs Driessen, Teller: Stef Minten

Verslag Meisjes B1
De tweede wedstrijd is ook binnen. We moesten tegen Meterik. We hebben gewonnen met 4-0. Mede door onze sterke servesdruk. De passes gingen ook al beter. Volgende week tegen Pansign. Tot dan!