Echonieuws 6 april

6 april 2009

Eindfeest: Birthdayparty!Het einde van de competitie 2008/2009 is in zicht. Na de laatste wedstrijd op 18 april zetten we de kantine weer op z'n kop. Het eindfeest met het thema "Birthdayparty!". We houden het spannend... Iedere week volgt meer informatie over de dress-code, DJ... etc. Dus: houd de Echo goed in de gaten en check deze week het team-postvak voor de uitnodiging.
Dames van 't derd... Ekipa!

Uitslagen zaterdag 4 april
DamesDKJO DS 1 - Hovoc DS 1 1-3
Ledub DS 2 - Hovoc DS 2 3-2
Sportivo DS 2 - Hovoc DS 3 2-3
Hovoc DS 4 - Accretos DS 2 2-3
Asterix DS 1 - Hovoc DS 5 1-3
NVC DS 1 - Hovoc DS 6 4-0
Asterix DS 2 - Hovoc DS 7 0-4
Hovoc DS 8 - ASC DS 1 1-3
HerenHovoc HS 1 - Hajraa HS 1 1-3
Hovoc HS 2 - VC Polaris HS 1 0-4
Hovoc HS 3 - MVC '64 HS 1 1-3
Hovoc HS 4 - Revoc/VCB HS 3 3-2
Hovoc HS 5 - AV Flash HS 1 0-4
Meisjes BVC Meterik MB 1 - Hovoc MB 1 4-0
VCP MB 1 - Hovoc MB 2 3-2
VC Meterik MB 2 - Hovoc MB 3 4-0
Jongens BHovoc JB 1 - VC Limac JB 1 0-4
Hovoc JB 2 - VC Maasdal JB 1 0-4

Competitie zaterdag 11 april
Meisjes B13:00u Hovoc MB 2 - Luctor MB 1, Scheidsrechter: Ilse Joosten, Teller: Emmy van de Pasch

Verslagen Dames
Dames 7De eerste set hebben we goed gebald met jawel één tegenaanval. Hebben de set dan ook gewonnen. Set twee ging precies hetzelfde, maar in set drie begon de spanning toch te stijgen. De tegenstanders zagen de overwinning van deze set al voor hun, maar omdat we er nog toch nog extra hard zijn gaan werken, werden we ook nog beloond met het winnen van de set. Laatste set was dan ook weer een kippetje. De 18e is onze laatste wedstrijd, dus kom vooral ook nog een keer kijken! Hey Mettuh!

Verslagen Heren
Heren 2We kunnen veel woorden vuil maken aan onze wedstrijd tegen de p(o)laarvotten uit Helmond maar dat gaan we niet doen. De pass liep gewoon niet lekker. Tegen de tijd dat we dat wel onder controle hadden, verzaakten we net op andere puntjes. De laatste set hadden we zo goed als in de knip maar toch kregen we het voor elkaar om Plaris ook met dat punt naar huis te sturen. Wel typerend, dat dan weer wel. Komend weekend gaan we ons nest bewaken zodat we over twee weken nog al onze eitjes hebben. Misschien valt er nog wel wat te klutsen bij kampioen Terraturf. Cock-a-too!

JEUGDNIEUWS
'Was ik maar groot'Zaterdag is het dan zover, de activiteit 'Was ik maar groot'. Afgelopen weken zijn er vele opgaves binnen gekomen, het belooft dan ook een leuke middag te worden! Jullie worden om 13.00u in sportkleding in de sporthal verwacht, zodat de trainers van Heren 1 en Dames 1 kunnen beginnen met het geven van een leuke training. Wij hebben er hartstikke veel zin in! Tot zaterdag!
De Ontspanningscommissie

Rayonkampioenschap CMV nivo 6Team N61 heeft zondag 5 april gevolleybald in Panningen voor het Rayonkampioenschap. Na vier gewonnen poule wedstrijden (Brovoc en Civitas), hebben we een spannende finale gespeeld. Tegen de jongens van VC Weert hebben we het eerste setje met 20 - 18 gewonnen en het tweede setje hebben we na een achterstand van 1 - 10 en 6 - 17 nog gewonnen met 21 - 20. Meiden goed gespeeld. Heejj Hebbes!

Verslagen Jeugd
Meisjes C1Zaterdag was voor ons een belangrijke wedstrijd. We moesten zoveel mogelijk punten halen om kampioen te kunnen worden. Het was een spannende wedstrijd, en we hebben met 4-0 gewonnen van Avoc. Later hoorde we dat onze belangrijkste concurrent verloren had in de Melderslo met 3-1. We zijn kampioen. Super!
Meisjes C3We hebben bijna gewonnen van de kampioenen maar is ons net niet gelukt. We hebben met 2-3 verloren. We hebben goed gespeeld. En we hebben goed geblokt. We willen Lieke bedanken voor het meespelen. Groetjes, de wilde kippen
Athos JC1 vs. Hovoc JC1, kampioenswedstrijdDe eerste twee sets ging het volledig tegen elkaar op en kwamen we niet echt op grote voorsprong. Maar nadat we met 2-0 voorstonden zakte Hovoc wege en wonnen we met 4-0. Kort samengevat "Kampioen". Oant moarn!

DAMES RECREANTEN
Dames Recranten Hovoc 2 Kampioen in de 3e klasseVorige week woensdag werd het tweede team van de Dames recreanten afdeling opnieuw kampioen. Hiermee komt ook het tweede team volgend jaar uit in de 2e klasse. Dit werd natuurlijk uitbundig gevierd met een feestje in de kantine. Volle Poele!