Echonieuws 6 september

6 september 2010

Internationale Horster Volleybaldagen op 10 en 11 september
Vrijdag 10 septemberOp vrijdag 10 september is de sporthal vanaf 18.30 uur open voor publiek en na een welkomstwoord door onze voorzitter, zal om 20.00 uur de herenwedstrijd SV Dynamo - Moerser SC worden gespeeld. Het Apeldoornse Dynamo zal het seizoen als regerend Nederlands kampioen en bekerwinnaar uiteraard goed willen beginnen en is zeker gebrand op een overwinning tegen hun tegenstander, die uitkomt in de Duitse Bundesliga. Na de wedstrijd is uiteraard de kantine geopend om na te borrelen. Bezoekers betalen voor de wedstrijd op vrijdag €5,00 entree.
Zaterdag 11 septemberOp zaterdag 11 september start het programma om 16.30 uur met een welkomstwoord door onze voorzitter en een teampresentatie. Daarbij presenteren alle jeugdteams en de selectieteams zich in de nieuwe Hovoc tenues aan het publiek, dat niet alleen zal bestaan uit ouders, familie en vrienden want er is ruimte voor alle volleyballiefhebbers uit de regio.
Aansluitend om 19.00 uur is er een damesvolleybalwedstrijd op het hoofdveld van de Dendron sporthal, waarbij het publiek wederom kan genieten van een sportief hoogstandje. Op zaterdag treden USC Münster en Alemannia Aachen, beide uit de Bundesliga uit Duitsland, aan. Bezoekers betalen voor de wedstrijd op zaterdag €5,00 entree.
Jubileumfeest!Als afsluiting van de zaterdag viert Hovoc in haar eigen kantine haar 50e verjaardag met een groot jubileumfeest. Met een knallende DJ belooft dat een ouderwets gezellig feest te worden, waarbij iedereen van harte welkom is! Het feest is vrij toegankelijk.

Aan alle jeugdteams, Dames 1 en Heren 1Alle spelers en speelsters van de jeugdafdeling (CMV, C en B) en Dames 1 en Heren 1, plus de coaches en trainers, worden om 16.15 uur (omgekleed in Hovoc tenue) in de sporthal verwacht, zodat de teampresentatie uiterlijk om 16.30 uur kan beginnen.

Gezocht Hovoc shirts senioren en jeugdDe levering van de nieuwe Hovoc shirts is enkele maanden uitgesteld, omdat er nog contacten lopen met bedrijven i.v.m. eventuele shirt-sponsoring. Omdat Hovoc haar leden niet op kosten wil jagen,
zoeken we "oude" Hovoc-shirts. Deze kunnen dan gedragen worden door nieuwe leden en de C-jeugd.
Heb je nog een senioren shirt of jeugd shirt in de kast liggen dat je niet meer gebruikt? Wil je dit gratis ter beschikking stellen? Neem dan even contact op met: Marjon Peeters, Van Bronckhorststraat 6, Tel: 077-3985785.

Verslag Hovoc H1In onze oefenwedstrijden tegen de roze duiven alias Flamingo's H2 en H3 (beide ook uitkomend in de promotieklasse) waren we nog niet trefzeker. Tijdens het driekamp in eigen huis nekten een te hoge foutenlast en onnauwkeurigheid ons eigen spel. Na niet meer dan 0-3 en 1-2 op de borden gezet te hebben, maken we ons nu op voor het bootcamp - onder leiding van drilmeester Thei - dat nog tot aan de start van de competitie zal duren. Checkpoint Charlie!