Echonieuws 8 juni

8 juni 2009

Aan alle leden
Naar aanleiding van de ingelaste vergadering waarbij het scheidsrechter problematiek aan de orde is gesteld, kunnen we ons gelukkig stellen met een aantal aanmeldingen vanuit de heren afdeling. Helaas moeten we constateren dat er nog geen aanmeldingen vanuit de damesafdeling zijn binnengekomen. Het zal jullie eenieder niet verwonderen dat we geen wedstrijden kunnen spelen zonder scheidsrechters. Hierbij derhalve het dringende verzoek om nogmaals te overwegen om je op te geven voor een scheidsrechter opleiding. Als uitgangspositie is neergezet dat we drie scheidsrechters per seniorenteam willen voorzien, om zodoende een gelijkwaardige belasting binnen de leden te verkrijgen en eventuele vervangen eenvoudiger zijn te verwezenlijken. Denk eens aan de scheidsrechters binnen je eigen team die er de afgelopen seizoenen er voor hebben gezorgd dat jullie competitie konden spelen!

Nogmaals voor de interne scheidsrechter opleiding VS2 behoef je geen externe sessies te volgen en wordt je binnen Hovoc opgeleid. Hiervoor heeft Hovoc een opleidingscoördinator aangesteld. Voor de externe scheidsrechter opleiding VS3 zijn in totaal drie sessies te volgen. Tevens ook goed om te weten dat voor externe scheidsrechters veel mogelijkheden zijn om je voorkeuren aan te geven (beschikbaarheid, fluiten van bepaalde klasses dames/heren, etc.) en je ook een vergoeding ontvangt (reiskosten en een fluitvergoeding).

Mocht iemand interesse hebben of meer informatie willen ontvangen stuur dan een mail naar scheidsrechters@hovoc.nl. En vergeet vooral niet: geen of te weinig scheidsrechters... Geen competitie wedstrijden, geen volleybal!