Echonieuws 8 mei

8 mei 2007

Horster VolleybaltoernooiDe eerste aanmeldingen voor het toernooi zijn al binnen en het loopt redelijk storm. De 40ste editie van het toernooi moet een geweldig klapper worden. De voorverkoop voor de kaartjes voor de feestavond op zaterdag is ook al gestart. Kaartjes zijn verkrijgbaar bij Grandcafé Liesbeth, Meulendijks en Drankenhandel Weijs. Als je meedoet aan het toernooi heb je recht op kortingskaarten voor deze avond. Dus schrijf je snel in. Want Neet oét Lottum, de Oenoemoeloeke 5 en DJ Gurde wil je toch niet missen. Zie ook www.hovoc.nl.

Huldiging van de kampioenenOp zondag 13 mei zal de huldiging plaatsvinden van de teams die afgelopen seizoen kampioen zijn geworden. Deze huldiging zal plaatsvinden vanaf 11 uur in de sporthal. De teams die kampioen zijn geworden zijn, Heren 2 en Heren 3 bij de senioren, Meisjes B1 en Jongens C1 bij de jeugd en de teams N44 en N45 in het jeugd circulatie volleybal. Alle leden, ouders, familie en vrienden van de kampioenen zijn uitgenodigd om de teams met deze prestatie te feliciteren.

Scheidsrechters bedankt!De competitie zit er weer op en de beslissingswedstrijden en bekerwedstrijden zijn gespeeld. Deze wedstrijden kunnen uiteraard niet worden gespeeld zonder scheidsrechters. Via deze weg wil ik alle scheidsrechters bedanken voor hun inzet om het volleybal mogelijk te maken. Een speciaal dankwoord aan de scheidsrechters die uitwedstrijden fluiten en die het mogelijk maken dat zowel bij heren als dames gespeeld kan worden op 1ste klasse en hoger.
Scheidsrechter coördinator Hovoc

Jeugdnieuws:
Hovoc jeugdkamp: Dat wil je niet missen!Wil je nog mee op jeugdkamp? Dat kan! Geef je dan nog snel op vóór donderdag 17 mei a.s.!
Voor meer informatie kun je terecht bij: Michèle Dierx, 06-23311320

Jongens C1 halve finale gesloten Open Clubkampioenschap
A.s. zaterdag spelen de jongens C1 de halve finale van de gesloten clubkampioenschappen in de sporthal in Panningen. De eerste wedstrijd begint om 15:00u terwijl de finalewedstrijd voor 18:00u gepland staat. Supporters zijn van harte welkom. Vertrek om 14:00u bij de Dendron sporthal