Echonieuws 9 november

9 november 2009

Clubactie PLUS supermarktOok dit jaar doet Hovoc weer mee met de Clubactie van de PLUS supermarkt. Lever dus allemaal je kassabonnen van de PLUS in bij de verzamelboxen in de kantine! Deze actie loopt van maandag 2 november 2009 tot en met zaterdag 23 januari 2010. Voor meer informatie: zie www.hovoc.nl

Declaraties
Verzoek aan alle trainers/coaches die nog geen declaratieformulier in hebben geleverd om dit uiterlijk vóór 1 december a.s. in te vullen en in te leveren. Het declaratieformulier kun je vinden op de Hovoc site nadat je bent ingelogd. Hier vind je ook een overzicht van de normbedragen die worden gehanteerd.

Wijzigingen competitieDe wedstrijd Summa Peelpush DS 3 - Hovoc DS 1 is verplaatst naar woensdag 25 november om 19:00u.

Uitslagen zaterdag 7 november
DamesNuvo'68 DS 1 - Hovoc DS 1 0-4
Hovoc DS 2 - Summa Peelpush DS 4 4-0
Sportivo DS 2 - Hovoc DS 3 3-1
Asterix DS 1 - Hovoc DS 4 2-3
Hovoc DS 5 - VC Boshoven DS 1 2-3
Hovoc DS 6 - VC Velden DS 4 3-2
HerenEnergo/Flip Schoonmaak HS 2 - Hovoc HS 1 2-3
Hovoc HS 2 - TSL Activia HS 1 4-0
Hovoc HS 3 - Livoc Liessel HS 2 3-1
ActiveRooy HS 2 - Hovoc HS 4 4-0
Meisjes BHovoc MB 1 - AV Flash MB 1 4-0
Hovoc MB 2 - VC PanSign MB 2 1-3
Grashoek MB 1 - Hovoc MB 3 4-0
Hovoc MB 4 - VC PanSign MB 3 3-1
Jongens BHovoc JB 2 - Hovoc JB 1 0-4
VC Athos '70 JB 1 - Accretos JB 1 2-3

Competitie zaterdag 14 november
Dames17:00u VC Athos '70 DS 2 - Hovoc DS 2
16:30u HVC DS 2 - Hovoc DS 4
19:30u VC Weert DS 2 - Hovoc DS 5
17:00u Hovoc DS 6 - BVC Holyoke DS 3, Scheidsrechter: Roger Hoeymakers, Teller: Steef Minkenberg
Heren19:00u Hovoc HS 1 - Terraveen/Forzato Combinatie HS 1, Teller: Dames Recreanten
19:00u Hovoc HS 2 - Energo/Flip Schoonmaak HS 3, Teller: Martin van Rooijen
18:15u Avoc (America) HS 1 - Hovoc HS 3
17:00u Hovoc HS 4 - HVC HS 1, Scheidsrechter: Rene Verhaegh, Teller: Niek Lamers
Meisjes B18:00u SV Aspargos MB 1 - Hovoc MB 1
15:15u VC Athos '70 MB 2 - Hovoc MB 2
15:00u AV Flash MB 1 - Hovoc MB 3
14:45u Avoc (America) MB 2 - Hovoc MB 4
Jongens B15:00u Hovoc JB 1 - VC Athos '70 JB 1, Scheidsrechter: Nick Joosten, Teller: Lara te Boekhorst
15:00u Hovoc JB 2 - Stravoc JB 1, Scheidsrechter: Rick Weijs, Teller: Myrthe Cortenbach

Verslagen Dames
Dames 1Zaterdag zijn we naar Nuenen afgereisd voor de wedstrijd tegen Nuvo '68. Het begin van iedere set verliep ietwat moeizaam waarna we alsnog uitliepen en een mooie voorsprong opbouwen. We hebben dan ook, ondanks de temperatuur in de zaal die dicht bij het vriespunt zat, weer punten mee naar huis kunnen nemen. De wedstrijd volgende week tegen Peelpush wordt verzet naar 25 november dus weer een weekje vrij! De 21e spelen we om 17:00u een thuiswedstrijd tegen Aspargos. Hey Keboem!
Dames 2Yes yes yes! Vijf punten in de pocket! De wedstrijd verliep goed. We waren lekker aan het aanvallen, wat uitpakte tot een 4-0 voor ons! Kaaaramba
Dames 4We hadden een onrustige start en gaven de eerste set af! De tweede en derde set hadden we zo in tha pocket met ons eigen spelletje. In de vierde set kregen we er een tegenstander bij namelijk onszelf! De vijfde set was de rust terug en maakten we het af!

Verslagen Heren
Heren 1Voetfout (klapklap) - Voetfout (klapklap). Eerste twee sets slecht gespeeld en flink verloren. Voetfout (klapklap) - Voetfout (klapklap). Derde en de vierde set sterk gespeeld en verdiend gewonnen. Voetfout (klapklap) - Voetfout (klapklap). Vijfde set krijgt de tegenstander een waarschuwing, dat ze niet meer "voetfout" of "opstellingsfout" mogen roepen naar de scheidsrechters. Voetfout (klapklap) - Voetfout (klapklap). 13-13, vijfde set, spelverdeler Hovoc laat de bal door zijn handen glippen. 14-15 voor Hovoc, bankzitters Energo roepen "voetfout" tijdens de service van Hovoc. Door een gele kaart wint Hovoc met 14-16 van Energo. "Niet consumeren in de zaal". Tot zaterdag allemaal. Bossie Siepels!
Heren 2Alle Habibi'ers zijn weer teruggekeerd vanuit het buitenland in hun eigen hol. Twee stuks vanuit verre oorden en de rest vanuit de Duitse kolonie Venlo. De inwoners noemen hun gebied "stad". Habibi heeft gezocht naar kenmerken van een stad maar kon deze niet vinden. Waar waren de trams, metro's en universiteiten. Niets van gezien dus de enige conclusie van Habibi was dat Venlo niet meer was dan een nest "zekdoampels". Laat ze daar maar in sprookjes geloven.
De mannen van Activia waren de volgende tegenstanders van Habibi. Dit team was geen onbekende voor verschillende Habibi'ers. We wisten dat ze tot gekke dingen in staat waren. Het team had een smalle basis van mannen met een hoge gemiddelde leeftijd en veel routine. Verder speelden ze vaak met een "mistery guest". Door dit alles en het neerzetten van een goed resultaat tegen de nummer één Civitas, waren we gewaarschuwd. Met volle bezetting, iedereen fit, en "mystery Mark" als tiende man kon Habibi weer ten velde treden. Amper begonnen sloeg het noodlot toe. Zoef Robert sprong als een jong stampertje door de wei maar lande zeer ongelukkig. Zijn knie maakte hierbij een beweging wat niet gebruikelijk was voor knieën. Werd dit veroorzaakt door de holen van Habibi, had iemand een strik gezet, was er geschoten met hagel of was er nog een andere oorzaak! Één ding was overduidelijk, de overgebleven Habibi'ers moesten de strijd alleen afmaken. Alle Habibi'ers pakten de draad weer op en als collectief werd afgerekend met het noodlot. Dankzij dit offensief werd Activia Passivia en de eerste set werd met groot machtsvertoon binnen gehaald. Ook de tweede set was een walk-over van Habibi. Zoals afgesproken zouden vervolgens de jonge Habibi'ers aantreden om het karwei te klaren zodat twee Habibi'ers naar het jaarlijkse wortelensapwerpen in America konden. De wisselingen zorgden voor wat onrust in de organisatie waardoor Activia kon profiteren van de fouten van Habibi. Echter Habibi liet Activia even ruiken aan een mogelijkheid tot het binnenhalen van een set, schakelde een tandje bij en ging ook met de derde set aan de haal. De vierde set liep als de derde set. Ook hier mocht Activia meedoen tot net voor de eindstreep waarna Habibi na het inzetten van joker, Zoef Stef, een eindspurt inzette waar zelfs Sven Kramer jaloers op zou zijn. De vijf punten waren binnen door enerzijds mooi volleybal maar vooral ook hard werken, knokken en als collectief naar buitentreden. Habibi was niet voor een gat te vangen. Mystery Mark heeft laten zien dat hij ook binnen de gelederen van Habibi past en kan nu dus ook door het leven als Zoef Mark. Het inwijdingsritueel zal op een nader te bepalen tijdstip plaatsvinden.
De volgende wedstrijd is wederom in ons eigen Dendronholletje. De mannen van Energo Beers mogen afreizen naar Horst. Dit team staat met Habibi op gelijke hoogte en er wordt dus een zware en evenwichtige strijd verwacht.
Spreuk van de week: Wil je een Habibi'er vangen dan moet je hem wel zout op de staart leggen.
Check: http://www.zoefzoefhabibi.com. Zoef Zoef Habibi!

JEUGDNIEUWS
Scheidsrechters CMV 15 november.Zondag 15 november zullen er wedstrijden door de CMV-jeugd worden gespeeld. De eerste wedstrijd is om 10:00u. De rol van zaalwacht zal die dag vervuld worden door Reinier Meesters.
De volgende scheidsrechters worden verwacht voor de CMV-jeugd:
Jannie Beckers, Loes van Issum, Vera Jeurissen, Pleuni Tax, Aniek Nillesen, Judith Nellisen.
Voor de Jongens C1 worden verwacht: Bram van Reek en Koen van Meijel.
Zorg dat je op tijd aanwezig bent voor de eerste wedstrijd. Als je verhinderd bent, probeer dan te ruilen met iemand anders.

Competitie zaterdag 14 november
Meisjes C13:00u Hovoc MC 1 - TSL Activia MC 1, Scheidsrechter: Sjors Hermans, Teller: Emiel Joosten
15:00u VC Polaris MC 2 - Hovoc MC 2

Competitie zondag 15 november
Jongens C10:00u Hovoc JC 1, Horst (Dendron)

Minicompetitie zondag 15 november
Niveau 413:00u Hovoc N4 1, Hegelsom (Gymzaal)
12:30u Hovoc N4 2, Arcen (De Gaerstkamp)
10:30u Hovoc N4 3, Arcen (De Gaerstkamp)
Niveau 510:00u Hovoc N5 2, Horst (Dendron)
10:00u Hovoc N5 3, Horst (Dendron)
10:30u Hovoc N5 5, Velden (De Visgraaf)
10:00u Hovoc N5 6, Horst (Dendron)
Niveau 615:30u Hovoc N6 1, America (Gymzaal)

Verslagen jeugd
Meisjes N11We vertrokken naar Venray, waar we drie wedstrijden hebben gespeeld. Twee wedstrijden hebben we gewonnen en een wedstrijd verloren. Maar doordat we de meeste punten hadden gemaakt en maar
een tegen punt zijn we toch eerste geworden, jiehoe! (Peter Reijnen, het gaat dus blijkbaar om het aantal gescoorde punten?!) Groetjes, Tessa, Lieke, Pleun, Britt en onze Hovoc-mascotte.
Meisjes N13Wij waren zondag 8 november op toernooi in Venlo. We hebben de eerste plaats gehaald en ons eerste toernooi gewonnen. Helaas waren er geen prijzen. Groetjes van Emma, Zoë, Ilse, Lotte, Sterre en Lenn

DAMES RECREANTEN
UitslagAvoc 1 - Hovoc DR 1 4-0
Competitie woensdag 18 november 19:30u Hovoc DR 3 - BVC Holyoke 2, Scheidsrechter: Koen Gruntjens