Ga toch volleyballen!

25 maart 2015

Hovoc is een gezellige volleybalvereniging met als thuisbasis de Dendron-sporthal in Horst. Volleybalplezier staat natuurlijk op de eerste plaats: er is ruimte om recreatief te sporten maar ook om prestatiegericht te spelen. Buiten de trainingen en wedstrijden organiseert Hovoc ook leuke nevenactiviteiten zoals een dropping, het volleybaljeugdkamp en feestavonden. Dit jaar organiseerde de club ook de Horster boerenbruiloft.

De trainingen voor de jongste jeugd worden door gemotiveerde trainers verzorgd en zij worden daarbij geholpen door enthousiaste jeugdleden. In de maand april, waarin ook de nationale sportweek valt, organiseert de jeugdafdeling van Hovoc open trainingen. Op deze zaterdagochtenden (op 4, 11, 18 en 25 april) zijn alle kinderen van de basisschoolleeftijd vanaf 10.45 uur welkom in de Dendron-hal. Zij kunnen van 11.00 tot 12.00 uur gratis kennis komen maken met Cool Moves Volleybal (CMV). Met CMV kunnen kinderen van zes tot twaalf jaar stapsgewijs leren volleyballen door een aantal niveaus te doorlopen. Vooraf aanmelden voor deze trainingen is niet nodig.

Naast de mogelijkheid om met het reguliere volleybal kennis te kunnen maken, is er nu ook de gelegenheid om met de nieuwere volleybalvorm, Smashball, kennis te maken. Op zondag 29 maart wordt er van 11.00 tot 13.00 uur een clinic gegeven in de Dendron-sporthal. SmashBall is een volleybalspel waarbij je kunt scoren door de bal hard op de grond te slaan. De bedoeling is om zo hard te slaan dat het andere team de bal niet meer kan vangen. Bij SmashBall mag je smashen, bovenhands serveren, duiken, rollen en nog veel meer.

Dus... Ga toch volleyballen!

Meer informatie over Hovoc en de jeugdafdeling is op www.hovoc.nl te vinden en contact opnemen kan via jeugdcmv@hovoc.nl.