Hovoc 6.1 kampioen zuid nederland!

28 mei 2018

HOVOC 6.1 KAMPIOEN ZUID NEDERLAND!

Afgelopen zaterdag 26 mei zijn de meiden van Hovoc 6.1 kampioen geworden van Zuid Nederland tijdens de regiofinale in Eindhoven. Floor Boesen, Daniek Lemmen, Fleur Houwen, Janne Peeters en Meike Bouwmans wisten zonder een set te verliezen de regiofinale te winnen.

De 24 beste teams van Zuid Nederland in niveau 6 streden in het indoor sportcentrum Eindhoven om de wisselbeker en titel.

Hovoc kwam eenvoudig door de groepsfase, waarna de kwartfinale tegen Bedovo ook een makkelijke prooi werd. Tijdens de halve finale, gespeeld over twee wedstrijden tegen Vollan en Peelpush, werd de tegenstand flink opgeschroefd. Toch wist Hovoc door geconcentreerd en verzorgd spel beide wedstrijden te winnen.
In de finale moest Hovoc aantreden tegen Flamingo's uit Gennep. De spanning was zichtbaar bij beide teams. Ook bij de meegereisde supporters liep de spanning hoog op. Uiteindelijk wist Hovoc in twee sets de finale verdiend te winnen.

Door deze overwinning plaatsten de meiden van Hovoc 6.1 zich voor de Nederlandse Kampioenschappen, welke op zaterdag 2 juni worden gespeeld in het indoor sportcentrum te Eindhoven.