Hovoc D1 kampioen!

29 maart 2010

Het eerste dames team van volleybalvereniging Hovoc uit Horst is kampioen geworden in de Promotieklasse B. Afgelopen zaterdag was in Velden in sporthal De Visfgraaf VC Velden de tegenstander waarvan het team nog één set moest winnen om het kampioenschap binnen te halen.
Dat werd meteen in de eerste set gedaan door het team van coach Henk Berkhout. Na alle feestvreugde volgde een moeizame wedstrijd die uiteindelijk resulteerde in een 3-2 overwinning. De wedstrijd werd snel vergeten om plaats te maken om het kampioenschap te vieren. Dit kon onverwacht samen met het tweede dames team dat eveneens kampioen is geworden.

De ploeg moet dit seizoen nog twee wedstrijden spelen. Het komend seizoen zullen ze in de 3e divisie in actie komen.

Hovoc Dames 1 bestond het afgelopen seizoen uit Maartje Driessen (No. 1), Nicole Jochijms (2), Ellen van de Pasch (3), Monique Jochijms (4), Fieke Wagemans (5), Bernie van Hegelsom (6), Debbie van de Pasch (7), Nadie Janssen (8), Debbie Nabben (9), Suzanne Vissers (11) en Fennie Wagemans (50)

Bron: Inhorst.nl (www.inhorst.nl )

Met dank aan fotograaf Jos Derks hebben we een fotoalbum van de kampioenswedstrijd samen kunnen stellen. Zie: http://www.hovoc.nl/fotos/kampioenswedstrijd-d1/s/9275