Hovoc Dropping

18 december 2016

Beste HOVOCleden,

Jaja, de winter staat weer voor de deur! En dit betekent dat ook de dropping er weer aan zit te komen. De dropping zal dit jaar weer ouderwets zijn en jullie zullen echt gedropt gaan worden.

De dropping zal dit jaar plaatsvinden op vrijdag 6 januari. Rond 19:00 zal de eerste groep met HOVOCleden vertrekken naar een (voor jullie) onbekende plek. De exacte vertrektijden zullen we later bekendmaken via de mail en de hovoc website.

Opgeven kan tot en met woensdag 21 december via aanmeldenoc@hovoc.nl Het zou voor ons handig zijn als er per team of groep één iemand is die opgeeft wie er meedoen. De kosten voor de dropping zijn 6 euro per persoon. Dit bedrag graag overmaken per team of groep naar rekening NL66 RABO 0147253403 t.n.v. M.M. Weijs.

Tot dan!

Groeten, de ontspanningscommissie

P.s. Bij de jongens B en meiden B teams moet er ook minimaal 1 begeleider meelopen. Uiteraard hoeft deze begeleiding niet te betalen voor de dropping.

Beste HOVOC jeugdleden en ouders,

Jaja, de winter staat weer voor de deur! En dit betekent dat ook de dropping er weer aan zit te komen.

De dropping zal dit jaar plaatsvinden op donderdag 29 december. Rond 17:00 zal de eerste groep per bus vertrekken naar een (voor jullie) onbekende plek. De exacte vertrektijden zullen we later bekendmaken via de mail en de hovoc website.

Opgeven kan tot en met woensdag 21 december via aanmeldenoc@hovoc.nl. Het zou voor ons handig zijn als er per team één iemand is die opgeeft wie er meedoen, per team wordt minstens één begeleider verwacht. De kosten voor de dropping zijn 3 euro per persoon en dit kan betaald worden op de avond van de dropping. Begeleiders lopen gratis mee. Naast begeleiders zijn we ook op zoek naar +/- 2 vrijwilligers die ons willen ondersteunen tijdens deze dropping.

Tot dan!

Groeten, de ontspanningscommissie