Hovoc Heren 1 en Dames 1 trainen mee met Volleybal Extra

18 oktober 2015

Afgelopen donderdag was het dan zover: twee spelers van Hovoc Heren 1 (Lars en Ruud) en twee speelsters van Dames 1 (Manon en Kim) werden uitgenodigd om mee te trainen bij Volleybal Extra.

Een uur lang hebben zij enthousiast meegetraind met de volleyballers van Volleybal Extra. Een training van Volleybal Extra met een intensieve warming up, circuitrondje, buikspieroefeningen, tikspelletje en een potje volleybal, zorgden ervoor dat Heren 1
en Dames 1 goed getraind waren voor hun belangrijke wedstrijd op zaterdag.

En onze training heeft geholpen! Heren 1 won hun wedstrijd tegen Revoc met 4 - 0 en
Dames 1 won hun wedstrijd tegen Achilles met 3 - 1. Proficiat met jullie overwinning!
Lars, Ruud, Manon en Kim, bedankt voor jullie sportieve inzet en tot een volgende keer.

Volleybal Extra te gast bij voetbalwedstrijd VVV-Telstar
Na een intensieve training op donderdag met Hovoc Heren 1 en Dames 1, stond op vrijdag de volgende klus voor Volleybal Extra alweer op het programma. De voetballiefhebbers van onze groep waren te gast bij de voetbalwedstrijd VVV-Telstar.

Met goede zin gingen Bas, Stef en Kay, samen met hun moeders en Ilse richting Venlo. Toen de voetbalspelers van VVV-Venlo het veld op kwamen gelopen, mochten de spelers van Volleybal Extra vlaggen op het veld. Vervolgens mochten we op speciaal voor ons gereserveerde stoeltjes plaatsnemen op de tribune. In de rust mochten we op de middenstip van het voetbalveld.

Daarna nog het ere rondje met een staand applaus van 3200 toeschouwers in de Koel! Zoveel toeschouwers hebben Heren 1 en Dames 1 van Hovoc nog nooit gehad… Ondanks het regenachtige weer, was het weer een geslaagde avond.