Hovoc HS 6, JB 1 & N4 1 kampioen!

8 april 2019

Hovoc JB 1 kampioen!
Afgelopen zaterdag heeft Hovoc-Trivia-VC Athos JB1 laten zien dat ze de terechte kampioen zijn in de hoofdklasse B. In Veldhoven wisten zij met 0-4te winnen van Nuvoc . Na in de eerste helft van de competitie ook al kampioen te zijn geworden in de eerste klasse, hadden ze nu in de hoofdklasse iets meer tegenstand. Dit neemt niet weg, dat ze ook nu weer lekker bovenaan konden meedraaien, wat heeft geresulteerd in wederom een kampioenschap. Met dank aan iedereen die zich voor dit team heeftingezet. Gefeliciteerd!

Hovoc N4 1 kampioen!
De volleybalmeiden van Hovoc-team 4.1 zijn zondag kampioen geworden. In een spannende competitie waar alle teams goed aan elkaar gewaagd waren, wisten onze meiden veel wedstrijden net in hun voordeel te beslissen. De meiden van Trivia, het team waar ze elke woensdag samen mee trainen, waren de sterkste concurrenten en zij gaan eindigen op een mooie tweede plaats. De goede en leuke trainingen van afgelopen jaren hebben geleid tot dit mooie resultaat. Afgelopen zaterdag mocht de Hovoc-jeugd zelfs trainen samen met de spelers van Dames 1 en Heren 1! Ze hebben dus een super weekend gehad! Lynn, Ise, Britt, Liene en Janne: Proficiat!

Hovoc HS 6 kampioen!
Op zaterdag 6 april heeft Hovoc Heren 6 de wedstrijd tegen VC Trivia gewonnen met 4-0 en daarmee het kampioenschap in de 3e klasse veilig gesteld. Afgelopen zaterdag werd het seizoen in stijl afgesloten, door ook met 4-0 te winnen van Athos. Met een volledig nieuw jeugdig team, wist Hovoc uit te groeien tot grote favoriet in de titelstrijd. Waarbij in de eerste drie wedstrijden nog de nodige punten werden verspeeld, zette het team daarna een stijgende lijn in en werden in de 18 wedstrijden die volgende slechts drie sets afgegeven aan de concurrentie, een hele knappe prestatie!