Hovoc JC naar NK in Zwolle

21 mei 2012

Het Jongens C team van volleybalvereniging Hovoc mag als regiokampioen op 2 juni aanstaande deelnemen aan het Nederlands kampioenschap in Zwolle. Na vorig jaar als zevende te zijn geëindigd op hetzelfde toernooi gaan de Horster jongens er nu voor om dat resultaat te verbeteren.

Jongens C1 kent succes na succes. In 2011 werd het team kampioen van de regio Zuid-Oost en wist het zich te plaatsen voor het NK. Dit jaar kwam het team uit in de topklasse van de Jongens C van Zuid-Oost Nederland. Daarin werd het na de met 3-1 gewonnen play-off tegen Shock '82 uit Cuijck regiokampioen en verzekerde Hovoc JC zich zo van deelname aan de Nationale Gesloten Jeugd Kampioenschappen (NGJK), het officiële Nederlandse kampioenschap van de volleybalbond.

Vorig jaar werd het team zevende op het NK in Den Haag. In 2012 strijden ze op 2 juni in Zwolle wederom voor de Nederlandse titel. Hovoc neemt het daarbij onder leiding van coach Moniek Weijs en interim-coach Bob Soberjé op tegen zeven andere regiokampioenen uit heel Nederland.
We kunnen aanraden om www.hovoc.nl in de gaten te houden voor het laatste nieuws over Hovoc Jongens C.