Hovoc Jongens B op Sportgala Horst

10 februari 2012

Hovoc Jongens B is een van de genomineerden voor het Sportgala Horst aan de Maas, dat op vrijdagavond 2 maart om 20.00 uur plaatsvindt in 't Gasthoes. Dit is het eerste Sportgala dat in de nieuwe gemeente gehouden wordt. Tijdens de feestelijke avond zijn er awards voor sporter, sportploeg en sporttalent van het jaar. De schijnwerpers staan tijdens het gala op sporters uit alle hoeken van Horst aan de Maas. De genomineerden zijn actief in verschillende sporten en hebben een bijzondere prestatie geleverd in hun tak van sport.

Jongens B van volleybalvereniging Hovoc uit Horst is genomineerd voor de titel sportploeg van het jaar. Ook voetbalteam SVEB 1 uit Broekhuizen en Broekhuizenvorst en het eerste elftal van voetbalvereniging Wittenhorst hebben een nominatie ontvangen. De jongens van Hovoc werden kampioen in de regio Zuid-Oost van de NeVoBo. SVEB 1 promoveerde naar de 3e klasse. Wittenhorst 1 promoveerde naar de 2e klasse en won in het najaar ook al de eerste periodetitel.

In de categorie sporter van het jaar zijn Mandy Cornelissen (21 jaar, dressuuramazone) uit Horst, Joey Hanssen (20 jaar, karter) uit Horst en Aniek Poels (25 jaar, springamazone) uit Swolgen genomineerd.
De nominaties voor Sporttalent zijn voor tennisser Floris Broers (16 jaar) uit Grubbenvorst, springruiter Teun Vestjens (15 jaar) uit Sevenum en motorracer Koen Zeelen (17 jaar) uit Melderslo.

Zitplaatsen reserveren
Het Sportgala vindt plaats op vrijdagavond 2 maart 2012 in ‘t Gasthoes. De avond begint om 20.00 uur (zaal open vanaf 19.30 uur). Kaarten zijn online te bestellen en zijn gratis. Wel geldt: ‘vol is vol', dus reserveer op tijd een zitplaats door je digitaal aan te melden via:
http://survey.parantion.nl/?s=e926734cd76e475b86f071500a2500ea&a=lF