Hovoc kampioenen 2010-2011

3 april 2011

Onderstaand een overzicht van de teams die dit seizoen al kampioen zijn geworden. Opnieuw heeft zich een team bij het rijtje kampioenen gevoegd en wel de Dames Recreanten 3. De andere kampioensteams zijn: de Dames 1, de Jongens B1, de Meisjes B1, de Jongens C1, de Jongens N54 en de Meisjes N53.

Dames 1
Lees hier een redactioneel stuk over het kampioenschap van Hovoc Dames 1: http://www.hovoc.nl/nieuws/hovoc-dames-1-kampioen/s/11496

Jongens B1
Afgelopen zaterdag werd het jongens B1 team van Hovoc kampioen.Vanaf de eerste wedstrijd hebben de jongens de competitie aangevoerd en hebben afgelopen zaterdag het kampioenschap behaald door Pansign uit Panningen met 4-0 te verslaan. Slechts 1 wedstrijd werd deze competitie verloren. Het venlose Civitas was in Venlo met 3/2 te sterk. Alle andere wedstrijden werden ruimschoots gewonnen. Zaterdag was nog 1 set nodig om het kampioenschap binnen te halen. Na een zenuwachtige eerste set (25/20), maakten de jongens het karwei professioneel af en kon de titel worden gevierd.

Jongens C1
(Niek Bouten, Luuk Gooren, Mike Gooren, Guus Nellissen, Loek Soberje en Falco Wijnen)
Met een redelijk jong C-team gingen we dit seizoen van start. Zeker in het begin was het even wennen, maar al gauw stond er een leuk team te ballen. Regelmatig hebben wij hulp gekregen van inmiddels vaste invallers: Dirk Hesen, Rick Janssen en Lars Bouten. (Jongens bedankt!)
De hele tijd konden we mee in de top van de competitie. Flamingo's uit Gennep leek onverslaanbaar, maar omdat dit een dispensatieteam was, maakten wij echt kans om kampioen te worden. Active Rooy en Civitas gaven ons de meeste tegenstand. Tegen Civitas viel het niet mee om het beslissende setpunt binnen te halen om kampioen te worden. Civitas won in de beslissende wedstrijd twee sets, maar de derde set was voor ons. We waren kampioen!
Om te laten zien dat we echt kampioenen zijn, wisten we ook de vierde en vijfde set te winnen. Spannend was het wel. Daarna moest er nog een keer tegen de Flamingo's gespeeld worden. En ja hoor, met 3-1 wisten we de wedstrijd te winnen. Jongens, dit seizoen was supertoll!

Jongens N54
De tweede helft van de competitie konden we met een volledig team starten. Niels en Loek kwamen het drietal ( Mike, Ralf en Stijn) versterken. We zijn ongeslagen kampioen geworden. Extra punten werden gehaald, doordat we steeds 3x bleven spelen. Veel tegenstanders waren onder de indruk van de onmogelijke reddingen van onze jongens.Super gedaan!