Hovoc MB 1 kampioen!

23 april 2013

Afgelopen zaterdag begon Hovoc MB 1 met twee en drie punten voorsprong op respectievelijk de nummer twee en drie aan de laatste speelronde. Energo en ActiveRooy moesten tegen elkaar en ruim eerder dan Hovoc, zodat voor de wedstrijd duidelijk was dat er twee sets gewonnen moesten worden om kampioen te worden.

Hovoc begon gemotiveerd aan de wedstrijd, maar door de spanning speelden de meiden uit Horst niet hun eigen spelletje en werd de eerste set met 22-25 verloren. Vervolgens werden door de coach en speelsters de puntjes op de i gezet en met hun eigen spel werden de volgende twee sets met groot verschil gewonnen; 25-11 en 25-13. Het kampioenschap was binnen voor Hovoc MB 1, maar de wedstrijd nog niet. Even was de focus weg, maar vanaf 10-10 werd die weer gevonden en uiteindelijk was de set met 25-19 ook voor de meiden van Hovoc.

Daarna is het kampioenschap op het aansluitende Hovoc eindfeest nog tot in de late uurtjes gevierd. Een dag om nooit te vergeten. Iedereen bedankt die hier aan heeft bijgedragen en we zien jullie 18 mei op de kampioensreceptie in de Dendron sporthal.

Cato, Manon, Kiki, Ili, Demi C., Femke, Evy, Demi T. en Robert