Hovoc JB 2 - VC Athos '70 JB 1 0-4
Hovoc JB 3 - ADC JB 1 0-4

Competitie zaterdag 6 december
Dames

15:00 uur Hovoc DS 2 - Flamingo's'56 DS 3, Scheidsrechter: Lex Haegens, Teller: Kiona Derix
15:00 uur Hovoc DS 4 - SV Aspargos DS 2, Scheidsrechter: Bram Joosten, Teller: Rick van Rhee
Meisjes A
15:00 uur Hovoc MA 1 - VC Herten MA 1, Scheidsrechter: Rick Oomen, Teller: Sandra Lindken
Jongens B
15:00 uur Revoc/VCB JB 1 - Hovoc JB 1
13:00 uur Hovoc JB 2 - VC Olympia/VC Asterix, Scheidsrechter: Aniek Reijnders, Teller: Demi Theunissen

Verslagen Dames
Dames 1

Afgelopen zaterdag speelden wij tegen Saturnus DS 1. De eerste set begonnen we niet sterk genoeg, waardoor we achter de feiten aanliepen. Het niveau werd eind van de eerste set wel opgekrikt, maar de achterstand was te groot om deze set binnen te halen; 25-16. We wisten dat we het in de tweede set anders aan moesten pakken. We begonnen sterk en pakten het samen op. De wedstrijd werd 180 graden gedraaid. Dankzij sterke verdediging en goede aanvallen, wisten wij de tweede set met volle overtuiging te pakken met 21-25.
Het vooruitzicht was goed voor de derde set, dit lieten we ook meteen zien. Een sterk spel liet ons de derde set winnen; 20-25. In de vierde set liepen we achter de tegenstander aan. Onze passing werd slordiger en er werden teveel onnodige fouten gemaakt. Hierdoor kon Saturnus makkelijk op voorsprong komen en bij 24-19 leek er voor de Udense dames geen vuiltje aan de lucht. Door de sterke servicebeurt en volle overtuiging en wilskracht lieten wij zien dat het spel nog niet gespeeld was. Bij 24-24 nam de coach van Saturnus een time-out, maar wij voelden dat de tegenstander klaar was voor de knock-out. Met nog een sterke servicebeurt wisten we met 25-27 de set en daarmee de wedstrijd met 1-3 te winnen. Met vier punten en een super gevoel keerden wij huiswaarts!
Yoo Marie!

Verslagen Heren
Heren 1

De zaterdag begon deze keer vroeger dan normaal voor de heren van Hovoc HS 1. Volleybal extra was volledig aangetreden om voor de wedstrijd een gezamenlijke training met het eerste team te beleven. De jongens en meisjes maakten dat de heren zich van hun beste kant lieten zien en na enkele momenten stond het zweet menig speler al op het voorhoofd. Met deze voorbereiding waren de heren goed warm en kon de wedstrijd tegen Maasdal HS 1 beginnen. Geconcentreerd begon de wedstrijd en zonder moeite werden de eerste drie sets binnen gehaald. “Hoe maak je een onbewogen wedstrijd toch spannend”, mopperde Bob Soberjé aan het einde van de vierde set. De Maasdal-heren kwamen na een vijf punten achterstand op een 21-22 voorsprong. Met wat volleybal-agressie werd het midden van Horst opgezocht, die het niet liet afweten en via 25-23 werden vijf punten aan Hovoc bijgeschreven.
Heren 2
In de eerste set leken de lange mannen van Hovoc, als achtste geplaatst in de eerste klasse, te gaan stunten tegen DKJO HS 1, de koploper in de poule. Maar enkele slecht geplaatste scheidsrechterlijke dwalingen waren er mede debet aan dat dit huzarenstukje zich voltrok en Mierlo alsnog met 21-25 won.
In het tweede bedrijf was de foutenlast van Hovoc HS 2 te hoog (17-25). Dat verbeterde zich nog wel in de derde set, toen een achterstand werd weggepoetst, maar een matige pass en gebrek aan servedruk waren niet voldoende om de geroutineerde Brabanders uit evenwicht te brengen; 22-25. De laatste set werd een formaliteit (14-25) en zodoende kon de reservehoofdmacht uit Horst niets anders doen dan het hoofd buigen en teleurgesteld afdruipen, op naar Sinterklaas, waarna een week later in de volgende uitdaging wacht in de vorm van hekkensluiter TFC HS 2.