Klik hier voor het volledige programma van Hovoc

Klik hier voor alle uitslagen van Hovoc

Klik hier voor het overzicht van alle scheidsrechters en tellers (pdf)

Verslagen
De laatste wedstrijd (tegen Horn) was goed, maar niet heel goed afgelopen (3-1 winst). Het was bijna-hekkensluiter Revoc waar tegen gespeeld moest worden. Aan de hand van de vorige wedstrijd en de rangorde was de wedstrijd tegen Revoc op papier een uitgemaakte zaak. Om kampioenambities te behouden, moeten deze wedstrijden tegen de ondersten rücksichtslos gewonnen worden. De druk lag hoog om de Hovocianen te laten zien wat ze waard waren. Een tegenstander die weinig te verliezen heeft, is het gevaarlijkste. En dat bleek. Alleen de eerste set (20-25) was het Hovoc herenteam oppermachtig. Daarna gingen de heren van Revoc er vol op en Hovoc moest alle zeilen bijzetten om voorsprong te behouden of achterstanden weg te werken. Dat laatste was op zich een spannend spel om te zien. De setstanden in de tweede en derde set laten dat niet zien, want het werd wederom 19-25 en 20-25 voor Hovoc. Het was pas tegen het einde dat een voorsprong werd genomen en winst binnen werd gehaald. Met al vier punten op zak werd lichtzinnig de vierde set aangevangen. Rick Oomen maakte van elke bal een gouden punt. Helaas was hij de enige uitblinker deze wedstrijd. Even leek het goed te komen, maar als zelfs een 20-23 voorsprong niet in een winst verzilverd kan worden, verdien je ook geen vijf punten. 27-25 voor Revoc maakte een 1-3 winst voor Hovoc. Geluk bij ongeluk toch één puntje ingelopen op de nummer twee, Polaris, die kostbare punten liet liggen tegen de allerlaatste, Civitas.