Hovoc nieuws 1 oktober

1 oktober 2018

Klik hier voor het volledige programma met uitslagen van Hovoc

Klik hier voor het programmametalle scheidsrechters en tellers van Hovoc 1e helft (pdf)

Klik hier voor het programma CMV scheidsrechters en zaalwacht 1e helft (pdf)

Algemeen Nieuws
De heren hebben geen wedstrijd gespeeld, want geen vrije plek in de hal. De dames, vers in de Derde divisie, moesten volle bak tegen Vocala en hebben daar een mooi spel laten zien. Na afloop was het lang onrustig in de kantine, want het openingsfeest ‘viva mexicana’ ging van start. Daar kan verder niet zo heel veel meer over verteld worden. Komende zaterdag mogen de heren hun eerste Eerste divisie uitwedstrijd ervaren in Elburg, ligt net boven Hoge Enk.

Wedstrijdverslag
Dames 1

Afgelopen zaterdag speelden we thuis tegen Vocala dames 1, bij ons meer bekend onder de oude naam Achilles dames 1 uit Beugen. Een pittige tegenstander. De eerste set ging het in het begin gelijk op en was het moeilijk om een voorsprong op te bouwen. We kwamen passend onder druk te staan door de sterke serve van Vocala en maakten veel persoonlijke (service) fouten. We wisten tegen het einde van de set toch uit te lopen en hebben de eerste set kunnen pakken. 25-20 De tweede set was eenzelfde verhaal. Ook hier veel persoonlijke fouten. Passend hadden we het meer onder controle en gelukkig kregen we de servicefouten die we maakten ook weer braaf terug van Vocala. Aan het einde van de set werd het spannend. Vocala kwam op een 21-23 voorsprong. Tigers geven zich niet zomaar gewonnen, dus wij hebben alles op alles gezet om deze set binnen te halen, en met succes. 26-24. De derde set keken we al heel snel tegen een flinke achterstand aan. We maakte veel persoonlijke fouten. Wij waren zelf degene die de punten maakte en zorgde voor een flinke voorsprong voor Vocala. Het duurde even voordat we de achterstand hadden ingehaald. Gelukkig lukte dat en konden we er nog een schepje bovenop doen. We konden gemakkelijker scoren en uiteindelijk setwinst binnenslepen. 25-21 De vierde set begonnen we sterk en bouwden al snel een voorsprong op. We konden wat serveseries maken en scoorden wat makkelijker. Ondanks dat het leek alsof Vocala de hoop had verloren, behoedde Bob ons er nog wel voor dat deze set niet makkelijk zou blijven gaan. We konden de voorsprong doorzetten en wonnen de set met 25-21. De volle vijf punten zijn binnen! Supporters bedankt! Volgende week gaan we er weer vol(t) tegenaan. We spelen dan om 14:30 uur tegen VC Volt DS 2 in Beers!

CMV Nieuws van 07-10-2018

Niveau 123
10:00 uur Hovoc N1,2,3, Dendron sporthal, HORST
Niveau 4
10:00 uur Hovoc N4 1, De Kruisweide, SEVENUM
Niveau 5
10:30 uur Hovoc N5 1, De Kruisweide, SEVENUM
10:00 uur Hovoc N5 2, De Kruisweide, SEVENUM
Niveau 6
09:30 uur Hovoc N6 1, 't Haeren, GRUBBENVORST


Scheidsrechters en tellers voor zondag 07-10-2018
De volgende scheidsrechters worden verwacht voor het fluiten van de CMV Jeugd niveau 1,2,3:
Ize Kusters, Evi Nellissen, Benthe Driessen, Ilse Lemmen, Nine Wismans, Merle van Kempen, Marit Manders, Janne Teluij, Nalaia Verhorstert, Demi Lemmen, Tara Hofmans,
Zorg dat je om 09:30 aanwezig bent in de zaal.