16:00 uur Nuvo'68 DS 1 - Hovoc DS 2
18:00 uur Olsredlem DS 1 - Hovoc DS 3
17:00 uur VC Athos '70 DS 2 - Hovoc DS 4
Heren
19:00 uur Hovoc HS 1 - ADC HS 1, Scheidsrechter: Tom Janssen, Teller: Mark Cuppen
17:00 uur Hovoc HS 2 - Bedovo HS 1, Scheidsrechter: Ruud Meijers, Teller: Erna van de Bercken
19:00 uur Hovoc HS 3 - Livoc Liessel HS 1, Scheidsrechter: Wim Freriks, Teller: Ans van de Pasch
17:00 uur Hovoc HS 4 - ActiveRooy HS 2, Scheidsrechter: Bram Joosten, Teller: Els Bouten
Meisjes A
17:00 uur Revoc/VCB MA 2 - Hovoc MA 1
Meisjes B
17:00 uur SOMAS/Activia MB 2 - Hovoc MB 1
15:00 uur VC Athos '70 MB 1 - Hovoc MB 2
Jongens B
13:00 uur Hovoc JB 1 - Tupos JB 1, Scheidsrechter: Bas Janssen, Teller: Aron van Deijnen, Bart Soberjé
15:00 uur Hovoc JB 2 - VCP JB 1, Scheidsrechter: Dirk Hesen, Teller: Niek Bouten
15:00 uur Hovoc JB 3 - VC Landgraaf JB 1, Scheidsrechter: Niek Lamers, Teller: Niels Smits

Verslagen Dames

Op zaterdag 8 november stonden de meiden van Veldhoven op het programma. Coach Henk Berkhout gaf al aan dat we dit team niet moesten onderschatten. Omdat we de stijgende lijn erin wilden houden, zijn wij fanatiek gestart tegen de meiden van Nuvoc dames 1. Met veel kracht zijn we de eerste set gestart. Iedereen was gebrand om ook aan thuispubliek te laten zien wat we in huis hadden. De eerste set lieten we dit meteen zien. Sterke service en goede verdediging maakten het dat wij deze eerste set met 25-21 wonnen.
Set twee werd goed gestart, we hielden het niveau vast. Met een sterke servicebeurt van Nuvoc werd er een achterstand gecreëerd. Dit lieten wij ons niet gebeuren. Er werd met z'n allen geknokt om dit gat van ongeveer zes punten te dichten. Dit lukte! Een spannende uitslag van 26-24 voor Hovoc.
De derde en tevens de belangrijkste set van de wedstrijd; we bleven in de flow en behaalden wederom ons eigen niveau. We pakten de puntjes weg bij Nuvoc. De set werd ruim gewonnen met 25-16.
De laatste set waren de meiden van Veldhoven erg gedreven. Ze probeerden toch nog dat ene puntje mee naar huis te nemen. We hebben alles op alles gezet, maar Nuvoc pakte de set met 22-25.
Met trots hebben wij onze stijgende lijn voort kunnen zetten met een eindstand van 3-1. Volgende week spelen wij om 17:00 uur tegen Achilles DS1. Publiek ontzettend bedankt en tot volgende week.
Yoo Marie!

Verslagen Heren
Heren 2

Zo koud als een vrieskist, zo stoffig als de Sahara, zo hoog als een toren en zo galmend als een balzaal. Wie niet beter zou weten zou denken in een kerk te zijn beland. Het enige symbool dat nog ontbrak, wordt al in de naam vermeld; De Kruis-weide.
Bijgekomen van de entourage troffen de lange mannen van Hovoc in Serum bekende gezichten. Altijd leuk, gezellig en bovenal voer om het vuur van een echte streekderby op te stoken. Toch richtte Horst zich volledig op haar eigen spel en dat betaalde zich uit. De eerste set waren VC Athos ’70 HS 1 en Hovoc HS 2 aan elkaar gewaagd en bleef de strijd tot de laatste punten spannend. Het was de Horster formatie die uiteindelijk met 23-25 aan het langste eind trok en daarmee de toon van de wedstrijd zette.
Set twee ging wederom lange tijd gelijk op, maar dit maal kon de reservehoofdmacht van Hovoc iets eerder afstand nemen; 20-25. Dat was de opmaak voor het derde bedrijf, waarin Serum alle hoeken van de zaal te zien kreeg. En dat zijn flinke afstanden. Na een tussenstand van 2-12 sloot Horst de set met 13-25.
Dat was net té gemakkelijk gegaan, want Hovoc liep in de vierde set van meet af aan enkele punten achter de feiten aan. Dat bleef zo en met 25-22 werd het laatste setpunt aan Athos afgestaan. Desondanks een klinkklare overwinning voor de Horster mannen en vier welverdiende punten.
Hand… Boeiuh!

CMV wedstrijden 23 november

Op zondag 23 november speelt de jongste jeugd van Hovoc haar wedstrijden in onze eigen Dendron sporthal. De CMV N1-2-3 teams starten om 09:45 uur met hun eerste wedstrijdjes. Rond de klok van 13:00 uur is iedereen klaar.

Jongens C
15:00 uur Hovoc JC 1 - HORNERHOF/HHC JC 1, Scheidsrechter: Nick Arts, Teller: Stef Wismans
13:00 uur Hovoc JC 2 - AV Flash JC 1, Scheidsrechter: Gijs Janssen, Teller: Giel van Neerven, Sander Janssen
13:00 uur Hovoc JC 3 - VC Polaris JC 2, Scheidsrechter: Martin van Rooijen, Teller: Teun Jenniskens, Thomas Lenssen