Hovoc nieuws 10 oktober

10 oktober 2011

Kaartverkoop "Flestival"
Op vrijdag 18 en zaterdag 19 november vindt er in de Mèrthal van Horst een nieuw festival plaats, genaamd "Flestival". Dit festival zal een jaarlijks terugkerend evenement worden waar verschillende grote artiesten komen optreden. Ook hun eerste editie zal met grote namen worden geopend:

Vrijdag: Di-Rect, Random, Audiofeel en 90 Day Jane
Zaterdag: Miss Montreal, Heideroosjes, BZB, Kensington, Handsome Poets, MakeBelieve en She's Got Legs

Koop je kaartjes vanaf zaterdag 8 oktober 2011 bij HOVOC!*

Ticket vrijdag: €17.50
Ticket zaterdag: €22.50
Combi ticket: €35.00

GEEN servicekosten bij VERKOOPPUNT DENDRON sporthal - kantine Hovoc
Het GOEDKOOPSTE verkooppunt!

Bovendien ontvangt Hovoc per verkochte kaart een kleine provisie.

Met vriendelijke groet,
Hovoc Evenementen Support

*Kaartjes zijn alleen op zaterdag te koop, mocht je op een andere dag kaartjes willen kopen dan kun je contact opnemen via hes@hovoc.nl

Wijzigingen competitieDe wedstrijd Hovoc MB 1 - Tornado Nistelrode MB 1 op zaterdag 19 november is verplaatst van 15:00u naar 13:00u.

Competitie zaterdag 15 oktober
Dames19:00 uur Hovoc DS 1 - Spivo DS 1, Scheidsrechter: Extern, Tellers: Karin Geurts en Marjan Peeters
17:00 uur Hovoc DS 2 - VC Olympia DS 1, Scheidsrechter: Extern, Teller: Moniek Josephs
19:00 uur Hovoc DS 3 - Avoc (America) DS 1, Scheidsrechter: Ellen van de Pasch, Teller: Suzanne Vissers
17:00 uur Hovoc DS 4 - VC Olympia DS 2, Scheidsrechter: Anouk Jenneskens, Teller: Diede Geurts
19:00 uur Hovoc DS 5 - VC Kessel DS 3, Scheidsrechter: Loes Vullings, Teller: Debbie van de Pasch
Heren18:45 uur Hajraa HS 2 - Hovoc HS 1
14:45 uur Terraveen/Forzato Combinatie HS 2 - Hovoc HS 2
16:45 uur VC Velden HS 1 - Hovoc HS 4
17:45 uur VC Meterik HS 2 - Hovoc HS 5
19:00 uur VC Olympia HS 2 - Hovoc HS 6
Meisjes B15:00 uur Hovoc MB 1 - Nuvoc MB 1, Scheidsrechter: Vera van de Pasch, Teller: Karlijn Hendriks
Jongens B15:00 uur VC Polaris JB 1 - Hovoc JB 1

Verslagen Dames
Dames 1Afgelopen zaterdag speelden we onze eerste uitwedstrijd. Vol goede moed gingen we rond 11 uur op weg naar Capelle a/d IJssel. Na enkele hobbels op de weg kwamen we rond kwart over één aan in de sporthal van King (nee, niet de pepermuntjes) Software Capelle. Daar stond Dames 2 ons op te wachten. Met een snelle omkleedsessie werd het veld rond half 2 betreden. De wedstrijd voor ons liep uit, maar we begonnen stipt op tijd!
Set één is het omschrijven niet waard. We waren niet scherp, liepen achter de feiten aan en verloren in mum van tijd (25-14). Op naar set twee, een frisse start. We pakten meteen de lead en gaven deze geen moment uit handen. We wonnen overtuigend: 17-25. Set drie opnieuw flitsend spel aan onze kant. De dames van Capelle liepen achter de feiten aan: 22-25. En dus stonden we, net als tegen Nesselande, met 1-2 voor.
Set vier begon opnieuw voortvarend. We pakten een voorsprong van enkele punten en de winst was in zicht. Door een blessure aan de andere kant van het veld lieten we ons van de wijs brengen. Op dat moment ging het bergafwaarts met ons eigen niveau. We kregen de pass niet meer onder controle, de set-ups minder zuiver en de aanval werd niet afgemaakt. In mum van tijd was onze voorsprong omgezet in een achterstand en verloren we de set: 25-18. En dus opnieuw een vijfde set: die gaan we dus echt wel winnen!
We begonnen goed, met een serveserie: 5-0. Capelle knokte terug en als snel werd de stand rechtgetrokken. Met een 7-8 voorsprong wisselden we van kant. Het ging gelijk op, tot de 17-17. Met twee fouten aan de kant van Capelle trokken we de winst naar ons toe en is de eerste overwinning in de 2e Divisie een feit!
Komende zaterdag nieuwe kansen in ons eigen sportpaleis. Tegenstander is Spivo, uit Spijkenisse.
Zoor moos!
Dames 2Met twee gastspeelsters op de midden was het even wennen in de eerste set. Gelukkig deden onze gastspeelsters Lieke & Charlie het goed. We kwamen goed terug, maar helaas was het niet voldoende om de eerste set binnen te slepen (23-25).
De tweede en derde set verliepen beter. We kwamen meer in ons spel en Rooy had meer moeite met hun organisatie. Set twee binnengehaald met 25-17, set drie met 25-21. In de vierde set kwamen we niet op niveau. Het lukte niet om te scoren. Helaas verloren we dik met 11-25. In de vijfde set vol ertegenaan. We vochten maar helaas was het net niet genoeg. Met 10-15 moesten we toch het vijfde puntje in Venray achterlaten. Volgende week weer vol ertegenaan thuis tegen Panningen.
Lieke & Charlie, bedankt voor jullie inzet!
Kaaaramba!

Verslagen Heren
Heren 1In de eerste thuiswedstrijd heeft Hovoc H1 niet kunnen laten zien wat vooraf afgesproken was. Het collectief was niet sterk genoeg om het de mannen met de langste naam uit de competitie - Terraveen/Forzato Combinatie H1 - moeilijk genoeg te maken.
De derde set leken de Horster mannen nog op weg naar een setwinst, maar in de eindspurt stokte het en ging Odiliapeel alsnog met dat punt aan de haal. Spijtig genoeg wederom een 0-4 verlies en niets om te juichen.
Komende zaterdag gaat Hovoc H1 op bezoek in Eindhoven. Nieuwe ronde, nieuwe kansen. Daarbij staat overigens wel al vast dat Stratumseind sowieso veroverd gaat worden.
Hieperdepiep... Hoera!

JEUGDNIEUWS
Jeugd competitie zaterdag 15 oktober
Meisjes C15:00 uur Hovoc MC 1 - VC Olympia MC 1, Scheidsrechter: Marieke Weijs, Teller: Mayon Roeffen
13:00 uur Hovoc MC 2 - VC Athos '70 MC 1, Scheidsrechter: Myrthe Cortenbach, Teller: Elke van Wegberg
13:00 uur Hovoc MC 3 - HVC MC 2, Scheidsrechter: Els Cuppen, Teller: Linda Verstraaten

13:30u Hovoc N6 2 Sporthal 't Brugeind Meerlo

Scheidsrechters zondag 16 oktoberDe volgende scheidsrechters en teller, worden op zondag 16 oktober verwacht voor het fluiten en tellen voor de CMV Jeugd:
Hilke Hermans, Floor Inghels, Lotte Peeters, Michelle van Ooyen, Etienne de Swart, Kim Alaerds, Ellis v/d Munckhof, Loes van Issum, Vera Jeurissen, Vera van Kempen en Jessa Camps.
De zaalwacht wordt die dag verzorgt door Jan Bekkers, Gijs Driessen en Nard Joosten.
Zorg dat je een half uur voor aanvang aanwezig bent. Als je niet kunt, dan zelf voor vervanging zorgen.

DAMES RECREANTEN
Competitie woensdag 12 oktober 19:30 uur Hovoc DR 2 - VC Olympia DR 1, Scheidsrechter: René Heuijerjans

Competitie donderdag 13 oktober 20:30 uur Set-up DR 1 - Hovoc DR 1