Hovoc nieuws 11 januari

11 januari 2016

Klik hier voor het volledige programma van Hovoc

Klik hier voor alle uitslagen van Hovoc

Klik hier voor het overzicht van alle scheidsrechters en tellers (pdf)

Hovoc carnaval 30 januari
Dit jaar is er weer carnaval bij Hovoc en wel op zaterdag 30 januari. Na de laatste wedstrijden rond een uur of 9 zullen we beginnen.
Kom gezellig met je team verkleed! Tot de zaterdag 30 januari!
Groetjes, de ontspanningscommissie

Verslag Hovoc DS 1
Afgelopen weekend had Hovoc dames 1 een vol programma. Twee wedstrijden zouden er gespeeld moeten worden. Dit weekend moesten er veel punten binnengesleept worden door de dames uit Horst. De eerste wedstrijd op zaterdag werd gespeeld tegen Ledub dames 2. Een zeer matige start van de eerste set bezorgde een enorme tegenstand. Passend kwam Hovoc onder druk te staan, waardoor er niet eens mogelijkheden tot scoren ontstonden. Ledub hoefde nog maar twee punten te scoren om de eerste set binnen te slepen. Bij Hovoc kwam Manon op dat moment in het veld en zij kon meteen gaan serveren. Met groot succes, want zij zorgde ervoor dat Ledub passend onder druk kwam te staan en dat wij punt voor punt de enorme achterstand wisten in te halen. Hovoc wist zo sterk terug te komen dat zij zelfs deze set binnen wisten te slepen met 25-23!
Vol overtuiging en enthousiasme begonnen de dames aan set twee. Maar deze set kwam Hovoc niet eens in de buurt van Ledub. Er was veel onrust en onduidelijkheid in het team en dat zorgde ervoor dat deze set naar Ledub ging (14-25). De derde set was niet veel anders. Het niveau van Hovoc wilde maar niet omhoog en wederom wisten zij niet bij te blijven bij Ledub (16-25). De laatste set wilden de dames nog graag een set pakken om vervolgens een vijfsetter te spelen. De hoeveelheid persoonlijke fouten aan Horster kant bleef ontzettend hoog en daar wist Ledub handig gebruik van te maken. Hovoc kwam dit keer wel wat meer in de buurt, maar Ledub wist de laatste set binnen te slepen (21-25).
De dames van Hovoc waren ontzettend teleurgesteld, maar moesten zich snel herpakken. De dag erna stond immers de volgende wedstrijd alweer op de planning. Op zondag speelde Hovoc tegen Activia. De wedstrijd begon rustiger dan de dag ervoor en met extra versterking in het achterveld met Nikki als libero, was de pass onder controle. De eerste set ging goed aan Horster kant en de dames vierden het ene naar het andere punt. Deze set werd vol overtuiging gepakt door Hovoc met 25-12.
In het begin van de tweede set bleven de twee teams gewaagd aan elkaar. In het midden van de set kwam Hovoc in een dip en daar maakte Activia goed gebruik van. De grote achterstand wist Hovoc niet meer in te halen en deze set werd gewonnen door Activia met 15-25. De derde set moest gepakt worden als Hovoc nog vier punten mee naar huis wilde nemen. Wederom kwam Hovoc in het midden van de set in een dip. Ballen werden niet aan het net afgemaakt en ze kwamen te kort in oplossend vermogen. Dit kwam Hovoc duur te staan en deze set zagen zij ook aan hen neus voorbij gaan (19-25). De dames werden op scherp gezet voorafgaande aan de vierde set. Nu moest het echt gebeuren als zij nog kans wilden maken op winst. Maar ook deze set was hetzelfde als de tweede en derde set en Activia pakte ook de vierde en daarmee de laatste set van deze wedstrijd (17-25). Dit was een weekend waarbij Hovoc punten had moeten pakken, maar waarbij het tegenovergestelde gebeurd is.
Komende week gaan de dames van Hovoc weer hard aan de slag op de training, want komende zaterdag komt Activia richting Horst en staat Hovoc op scherp om de punten in Horst te houden!

JEUGDNIEUWS
CMV Nieuws van 17 januari
Niveau 4

09:30 uur Hovoc N4 1, De Schans, Reuver
10:30 uur Hovoc N4 3, De Schans, Reuver
Niveau 5
11:00 uur Hovoc N5 2, 't Haeren, Grubbenvorst
Niveau 6
10:30 uur Hovoc N6 1, De Gaerstkamp, Arcen
10:00 uur Hovoc N6 2, Van Hornehal, Horn
10:00 uur Hovoc N6 4, 't Haeren, Grubbenvorst

Scheidsrechters en tellers voor zondag 17 januari
De volgende scheidsrechters worden verwacht voor het fluiten van de CMV Jeugd niveau 1, 2, 3:
José Hermans, Bram Cox, Femke Gooren, Stijn Slots, Bob Claessen, Stan Vullings, Rens Helden, Jarno Cox, Amir D'urso Elnemr, Jelle Baltussen, Joyce Janssen, Gemma Peulen,
Zorg dat je een half uur voor aanvang aanwezig bent. De eerste wedstrijden zijn om 10:00 uur.