Hovoc nieuws 11 November

11 november 2019

Klik hier voor: Tellen en Fluiten 1e helft seizoen 2019-2020

Klik hier voor: programma en alle uitslagen van HOVOC 2019-2020

Wedstrijdverslag zaterdag.

Heren 1
Afgelopen zaterdag 9 november was er een hooggeplaatst duo strijdbaar in de Dendronhal. Hovoc heren 1 moest tegen de Helmondse equipe Polaris heren 1. Hovoc is na 6 wedstrijden ongeslagen en Polaris had haar eerste verlies wedstrijd net achter de kiezen. Al staat Hovoc bovenaan, in het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Polaris is een jeugdig team wat de weg naar boven wilt maken en waar het tot het bot gemotiveerd is. Het was na de eerste ballen overduidelijk dat Polaris niets aan het toeval wilde overlaten. Magistraal werden de ballen door Polaris van de grond gehaald. Hovoc bleef serverend achter en hikte daardoor tegen een achterstand aan die niet bij te benen was (19-25). De tweede set was het duidelijk dat de Horster mannen wat meer moesten doen, maar Polaris was zo langzamerhand lava aan het ademen en met hun hard werken wisten ze Hovoc ook in de tweede set voor te blijven. Af en toe was er van Horster kant een opleving, maar dit werd helaas niet volgehouden (21-25). De derde set, waar nog credits voor een vijfsetter verdiend konden worden, was een foutencarrousel waar met hard werken,van Horster kant, erger werd voorkomen. Polaris speelde stabiel hun routine uit en ook hier werd (helaas) duidelijk dat er voor Hovoc niets te halen was (19-25). De laatste set werd met een voorsprong aangevat en leek Hovoc haar eigen spel te gaan spelen. Een opleving van korte duur bleek. Polaris zette de achtervolging in en voordat de set halverwege was werd er een klein voorsprong gepakt door de Helmondse mannen. Dit werd zonder moeite uitgebouwd en wederom keurig door de Helmondenaren gepakt. Met de laatste 19-25 werd de Horster mannen een terechte pak slaag gegeven. Ze hebben dan nog wel genoeg ruimte door nog steeds aan kop te staan, maar nu is overduidelijk gebleken dat het niet vanzelf gaat. Komende zaterdag is er wederom een kraker voor de Horster mannen in Tilburg, waar ze tegen de virtuele #2 strijden. Hier vind de beslissende fase plaats om aan koppositie te blijven of een pas op de plaats te maken.

CMV 6.1
De volleybalmeiden van Hovoc team 6.1 uit Horst zijn zondag 10 november kampioen geworden. Onder aanvoering van coach John zijn ze het afgelopen seizoen bovenaan in de poule geƫindigd. Tijdens de wedstrijden van afgelopen zondag in Melderslo kwamen de meiden een beetje moeizaam op gang en werden er eerst een aantal punten weggegeven. Deze achterstand werd echter vakkundig weggewerkt en voordat het fluitsignaal een einde aan de wedstrijd maakte stonden de dames weer op voorsprong. Alleen de laatste set tegen AV Flash werd verloren. Dit mocht de pret niet meer drukken omdat het kampioenschap inmiddels binnen was.


Dames 1
Wedstrijdverslag Tecona DS 1 - Hovoc DS 1 9-11-19
Afgelopen zaterdag stond er weer na lange tijd een uitwedstrijd op het programma. Met veel zin gingen we op weg naar Urmond. Hier stond een bekend team genaamd Tecona - ADCDS1 op ons te wachten. Aangezien onze tiger libero Demi helaas nog steeds niet beter is,hadden we Amy weer mee als libero. Het eerste punt werd door ons gemaakt maar al snelging ADC ervandoor met een voorsprong van een paar puntjes. De eerste set verliep tot aan de 13-13 gelijk niet heel soepel. Uiteindelijk konden we de set nog wel pakken, met 21-25.De tweede set begon redelijk goed. Echter waren we aan het einde van de set zelf niet scherp genoeg en kon ADC uitlopen tot 21-13. Dit kon door ons niet meer goed gemaak tworden, waardoor de set naar ADC ging met 25-21. De derde set werd weer met volle moed begonnen. Aan het einde van deze set was er een voorsprong van 21-24. Helaas wist ADC weer dichterbij te komen, wat zorgde voor een spannend einde van de derde set. Aan de kant van Hovoc werden eigen fouten gemaakt, waardoor deze set uiteindelijk toch nog naar ADC ging. De vierde set werd door ADC gewonnen met 25-14. Dit zorgde helaas voor een3-1 verlies voor ons. Volgende week zal er thuis gespeeld worden tegen VC Kessel DS1,een team waar we al regelmatig tegen gespeeld hebben. We zullen gaan proberen om dan alle punten weer in eigen huis te laten houden!P.S: Hoe staat het ervoor met de volleybalplaatjes? Wij zijn allemaal volop bezig met plaatjes verzamelen

Albert Heijn
En dan een bericht van commerciƫle waarde:
Bij de Albert Heijn Horst kun je van 28 oktober tot 22 december volleybalplaatsjes sparen. Bij iedere 15 euro krijg je een pakje met daarin de plaatjes van de HOVOC spelers. Daarnaast zijn er iedere week een aantal artikelen waarbij je eenextra pakje volleybalplaatjes krijgt.

Dus..... KOPEN KOPEN KOPEN.

CMV Nieuws van 17-11-2019

Er zijn geen CMV N4/5/6 wedstrijden voor 17-11-2019