Jongens BVershuys.com Peelpush JB 1 - Hovoc JB 1 1-3

Competitie zaterdag 17 december
Dames19:00 uur HORNERHOF/HHC DS 2 - Hovoc DS 4
Jongens B10:00 uur ActiveRooy JB 1 - Hovoc JB 1

Verslagen Dames
Dames 1De laatste wedstrijd van 2011 met de sponsor van Dames 1 - Bakkerij Derix - op de tribune. Een wedstrijd tegen de nummer drie van de ranglijst: Vocasa. Alle ingrediënten voor een goede pot volleybal.
De eerste set was Vocasa met een flinke servedruk de bovenliggende partij. Het begin van de tweede set gaf eenzelfde beeld. Maar door goede servedruk en gedurfd volleybal werden flinke achterstanden weggewerkt. We kregen zelfs een setpunt op 24-23. Er volgden nog twee setpunten maar uiteindelijk ging de winst naar Vocasa: 28-30.
We waren op dreef en de derde set was dan ook duidelijk voor ons. We speelden georganiseerd en leuk volleybal. Vocasa had geen schijn van kans en de set werd verdiend binnengesleept: 25-14.
Set vier beloofde dan ook veel goeds. Maar we kwamen opnieuw snel op achterstand. En ook deze keer wisten we er bovenop te komen en voelde Vocasa onze hete adem in de nek. Een spannend slot volgde, waarin Lieke haar eerste punten bij ons in de competitie speelde! Helaas mocht het niet baten en werd de set nipt verloren: 23-25.
Stiekem leefde het gevoel dat we in deze wedstrijd wellicht een puntje meer hadden verdiend. Maar eerlijkheid gebied te zeggen dat we dan maar eerder de punten hadden moeten scoren.
We hebben nu een hele maand vrij. We gaan eens even alles op een rijtje zetten en een strijdplan bepalen waarmee we een plek in de tweede divisie veilig kunnen stellen!
Zoare Moos!

Verslagen Heren
Heren 1Vol goede moed toog het eerste herenteam van Hovoc naar Stramproy om daar het kelderduel tegen de nummer elf op de ranglijst in de regiodivisie te beslechten. Strijdvaardig werd de wedstrijd aangevangen en lange tijd leek Hovoc op setwinst in het eerste deel af te stevenen. Doch kwam Stravoc H1 op het laatste moment langszij en won de thuisspelende ploeg nipt met 25-23.
Hovoc gooide er in de tweede set een schep of wat bovenop en won eenvoudig. Helaas kon die lijn in de derde set niet doorgetrokken worden en kwamen de Zoatmaale op een 2-1 voorsprong in sets. Vastberaden nog voor de wedstrijdwinst te gaan, herpakten de Horstenaren zich en wonnen met veel enthousiasme en geestdrift de vierde set.
De Schwung zat er weer in en toen Hovoc na het ten gehore brengen van een heel arsenaal aan strijdliederen aan de beslissende vijfde set begon, was de morele winnaar al bepaald. Gelukkig (en verdiend) tekende zich dat ook af in de einduitslag: 2-3 voor Hovoc H1!
De media-aandacht voor deze wedstrijd was - terecht - ongekend. Wie het radio-interview van De Reindonk met coach Guido of het artikel inclusief grote foto in Dagblad De Limburger gemist heeft, kan terecht op onze website www.HovocH1.nl onder het kopje "nieuws".
Hovoc H1 wenst eenieder een goed uiteinde van 2011 en een sportief 2012, waarin het positieve teamspel voortgezet gaat worden.
Hieperdepiep... Hoera!

Fototocht zaterdag 17 decemberVergeet niet om je voor 13 december (gratis) op de geven voor de fototocht op zaterdag 17 december!

Jeugd competitie zaterdag 17 december
Meisjes C13:00 uur Hovoc MC 1 - Set Up MC 1, Scheidsrechter: Moniek Verstraaten, Teller: Marieke Janssen

DAMES RECREANTEN
Competitie woensdag 14 december 19:30 uur Hovoc DR 2 - Revoc/VCB DR 1, Scheidsrechter: Geert Bouten
19:30 uur Hovoc DR 3 - Oldtimers DR 1, Scheidsrechter: Niels Hendrix

Competitie donderdag 15 december 20:30 uur VC Grashoek DR 1 - Hovoc DR 1