VC Olympia JB 1 - Hovoc JB 2 4-0
Hovoc JB 3 - VC Olympia JB 2 1-3

Competitie zaterdag 17 januari
Dames

17:00 uur Spirit DS 1 - Hovoc DS 1, Scheidsrechters: APM Bernards/HCJ van Eijndhoven
16:00 uur VCP DS 1 - Hovoc DS 2
19:00 uur Civitas DS 1 - Hovoc DS 3
17:00 uur AV Flash DS 2 - Hovoc DS 4
Heren
19:00 uur Hovoc HS 1 - Ledub HS 3, Scheidsrechter: Stefan Bouten, Teller: Luc de Corte
17:00 uur Hovoc HS 2 - NVC HS 1, Scheidsrechter: Niek Jans, Teller: Aleksandra Hadam
19:00 uur Hovoc HS 3 - Civitas HS 2, Scheidsrechter: Lars Bouten, Teller: Mike Gooren
Meisjes A
13:00 uur VC Polaris MA 2 - Hovoc MA 1
Meisjes B
17:00 uur Hovoc MB 1 - ActiveRooy MB 1, Scheidsrechter: Remi Keijsers, Teller: Marieke Leijssen
13:00 uur Hovoc MB 2 - Revoc/VCB MB 1, Scheidsrechter: Nick Arts, Teller: Jessie Hermkens
Jongens B
17:00 uur Hovoc JB 1 - AV Flash JB 1, Scheidsrechter: René Madou, Teller: Joanna Mruszczyk
15:00 uur Hovoc JB 2 - Civitas JB 1, Scheidsrechter: Niels Hendrix, Teller: Floor Inghels

Verslagen Dames

Op zaterdag 10 januari speelden wij tegen de dames van Meijel DS 3. Peelpush staat op de tweede plaats, maar dit hield voor ons in om extra gedreven de wedstrijd in te gaan om de punten thuis te houden. De eerste set lieten we Peelpush de punten maken en konden wij geen voorsprong maken. 15-25.
De tweede set pakten we het beter op en liepen wij uit op een voorsprong, maar helaas hield dit niet lang stand en pakte Peelpush ook de tweede set: 17-25. De derde en vierde set lieten we zien wat we in huis hadden, maar het werd ons helaas niet beloond. Met veel persoonlijke fouten lieten wij Peelpush ervan doorgaan met de punten.
Een mindere start voor het tweede deel van de competitie. Wij gaan volgende week knallen in Rosmalen en laten wij zien dat ons harde trainen wordt beloond.
Yoo Marie

Verslagen Heren
Heren 2

Een goed begin is het halve werk. Maar de eerste wedstrijd van 2015 werd er eentje om snel te vergeten. Je kunt je slechtste wedstrijd van het jaar dan ook maar gehad hebben…
Er werd nog een setje gepakt tegen Hajraa HS 3, maar daar bleef het dan ook bij voor de lange mannen van Hovoc HS 2. Het 3-1 verlies in Eindhoven maakt alleen maar des te meer gedreven om weer hard aan het werk te gaan voor de resterende wedstrijden uit de tweede competitiehelft.
Hand… Boeiuh!

Scheidsrechters en tellers voor zondag 18 januari

De volgende scheidsrechters worden op zondag verwacht voor het fluiten voor de CMV Jeugd niveau 6: Jelle Baltussen en Jarno Cox.
Zorg dat je een half uur voor aanvang aanwezig bent. De eerste wedstrijden zijn om 10:00 uur.

Jeugd competitie zaterdag 17 januari
Meisjes C

15:00 uur Hovoc MC 1 - SOMAS/Activia MC 2, Scheidsrechter: Lex Haegens, Teller: Anke Hoeymakers
15:00 uur Accretos MC 1 - Hovoc MC 2
17:30 uur Asterix MC 2 - Hovoc MC 3
19:00 uur Hovoc MC 4 - MVC '64 MC 1, Scheidsrechter: Dirk Hesen, Teller: Nathalie Kurver
Jongens C
13:00 uur Hovoc JC 1 - VCE/PSV JC 1, Scheidsrechter: Dirk Hesen, Teller: Hilke Hermans
13:00 uur Hovoc JC 2 - Civitas JC 2, Scheidsrechter: Luuk Gooren, Teller: Imke Clausen
15:00 uur Hovoc JC 3 - VC Velden JC 1, Scheidsrechter: Niek Lamers, Teller: Karlijn van den Beuken

CMV Team 6.1

11 januari was het zover: de eerste ronde van de tweede helft van de competitie. Zonder Milou in de gelederen mochten we eerst spelen tegen Hovoc 6.3 (voorheen team 5.1). Het was een spannende pot, waarbij uiteindelijk de serve doorslag gaf in de einduitslag. Dit team zal bij de tweede confrontatie een geduchte tegenstander worden. De tweede wedstrijd was tegen de AV Flash. Dit team won gezien hun lengte ruimschoots van ons, maar in het veld waren we toch wel sterker. Twee keer gewonnen met maximale cijfers, dus de eerste acht punten op zak. Na de wedstrijd was het ook meteen duidelijk waarom Milou niet van de partij kon zijn. Milou, van harte gefeliciteerd als Burgemeister van Deurdondren!