Vershuys.com Peelpush HS 3 - Hovoc HS 5 4-0
Meisjes BHovoc MB 1 - Flamingo's'56 MB 1 3-1
Jongens BFit & Fysio/VC Limac JB 1 - Hovoc JB 1 4-0

19:00 uur HVC DS 1 - Hovoc DS 3
19:00 uur Revoc/VCB DS 2 - Hovoc DS 4
18:30 uur Grashoek DS 4 - Hovoc DS 5
13:00 uur Livoc Liessel DS 3 - Hovoc DS 6
Heren19:00 uur Hovoc HS 1 - Avance HS 1, Scheidsrechter: Extern, Teller: Marja Kuypers en Eef Janssen
19:00 uur Hovoc HS 2 - Civitas HS 2, Scheidsrechter: Extern, Teller: Bob van Helden
19:00 uur Hovoc HS 3 - Civitas HS 3, Scheidsrechter: Jo Hoebers, Teller: Jeroen Joosten
17:00 uur Hovoc HS 4 - Shock '82 HS 4, Scheidsrechter: Gijs Keijsers, Teller: Pieter Weijs
17:00 uur Hovoc HS 5 - Tupos HS 2, Scheidsrechter: René Madou, Teller: Tom Weijs
15:00 uur Hovoc HS 6 - Avance HS 4, Scheidsrechter: Lex Haegen, Teller: Roy Alaerds
Meisjes B
15:00 uur Ledub MB 1 - Hovoc MB 1

Verslagen Dames
Dames 1Na de dik verdiende winst in Roosendaal was het voor ons tijd een plekje in de tweede divisie richting veilige haven te loodsen. De nummer elf Alfa/Next stond zaterdag op het programma en gezien de setstanden van de uitwedstrijd zat er winst in het vat. Lindy en Mirte mochten weer full-force meedoen. Helaas stond Fennie niet helemaal fit aan de start. Maar gelukkig was de huisartsenpost stand-by!
Vanaf de eerste paar punten werd echter meteen duidelijk dat het een zware kluif werd. Niet omdat Alfa nu fantastisch volleybal speelde, maar omdat we zelf niet lekker in de wedstrijd zaten. De eerste set werd nog gewonnen. Ondanks veel eigen (serve)fouten werd het 25-20 voor ons.
Gedurende de volgende drie sets bleven we knokken tegen ons eigen gebrek en concentratie, zuiverheid en frustratie. We wisten dat we véél beter konden, dat hadden we immers vorige week bewezen. Maar we konden het gewoon niet omzetten in succesvolle acties. We verloren de sets en wedstrijd met: 16-25, 21-25, 20-25.
Een flinke domper op het sprankje hoop dat we hadden op handhaving in de tweede divisie. Hoewel er absoluut nog mogelijkheden zijn, zal handhaving een zware opgaaf worden. Volgende week gaan we er uiteraard weer met frisse moed tegenaan. De uitwedstrijd tegen Burgst Breda staat op het programma. Thuis werd met 3-1 gewonnen dus wie weet...
Zoare Moos!

Verslagen Heren
Heren 1Voor het eerste herenteam van Hovoc lijkt het ontlopen van degradatie haast onvermijdbaar. In Sittard gingen de Horstenaren met 4-0 onderuit (25-16, 25-17, 25-17 en 25-14) en alleen een wonder lijkt redding in de vorm van handhaving te kunnen brengen. Guido de Swart heeft zich als Hovoc-coach nog niet bij degradatie neergelegd, maar is wel eerlijk genoeg om te constateren dat het voor de club wellicht beter is om alles een klasse lager opnieuw op te bouwen: "We hebben een tekort aan kwaliteit en vertrouwen. Als je zo vaak verliest, werkt dat door. Bij tegenslag gaan de koppies hangen."
Na vorige week tegen de koploper een goede wedstrijd gevolleybald te hebben, speelde Hovoc tegen Sittardia de misschien wel slechtste wedstrijd van het seizoen. Met nog vijf duels voor de boeg is H1 er nu alles aan gelegen om het seizoen op een zo positief mogelijke manier af te sluiten.
Hieperdepiep... Hoera!
Heren 4De eerste set begonnen we heel goed en we pakten meteen een 0-4 voorsprong. Richting het eind van deze set liep de tegenstander steeds verder op ons in. Na een setpunt voor de tegenstander overwonnen te hebben, kregen we het niet voor elkaar om ons eigen setpunt te pakken, waarna de tegenstander dat wel deed en er 27-25 van maakte.
De tweede en derde set waren niet heel spectaculair. Deze hebben we met 25-10 en 25-12 verloren. De laatste set hebben we toch nog een beetje volleybal laten zien, maar ook deze set hebben we niet gewonnen (25-21).
Volgende week spelen we thuis tegen Shock '82 HS4.
Katsu!

Scheidsrechters en tellers zondag 18 maartDe volgende scheidsrechters en tellers worden op zondag 18 maart verwacht voor het fluiten en tellen voor de CMV jeugd: Luuk Gooren, Guus v/d Munckhof, Dirk Hesen, Guus Nellissen en Stef Wismans.
De zaalwacht wordt die dag verzorgt door: Stef Minten en Rick Oomen.
Zorg dat je 20 minuten voor aanvang aanwezig bent. Als je niet kunt, dan zelf voor vervanging zorgen.

Jeugd competitie zaterdag 17 maart
Meisjes C15:00 uur Set Up MC 1 - Hovoc MC 1
13:00 uur HVC MC 1 - Hovoc MC 3
Jongens C13:00 uur Hovoc JC 1 - Pegasus JC 1, Scheidsrechter: Rick Oomen, Teller: Lars Bouten
13:00 uur Hovoc JC 2 - HVC JC 1, Scheidsrechter: Arno Weijs, Teller: Gijs Janssen