Klik hier voor het programmametalle scheidsrechters en tellers van Hovoc (pdf)

Algemeen bericht
Zaterdag 10 maart heeft Hovoc HS1 Flamingo’s’56 HS1 uit Gennep opgewacht.

Wedstrijdverslagen

Het was een wedstrijd die geschaard kon worden als een heuse derby. Bij aanvang van de wedstrijd werd de top in de Tweede divisie gedomineerd door louter Limburgse ploegen. Het was de tweede keer dat de mannen van Horst zich thuis in het shirt van de nieuwe sponsor de strijd aan gingen. Hovoc is erg blij dat Kuijpers Bouwadvies zich voor de komende drie jaar gebonden heeft aan het eerste mannenteam van volleybalvereniging Hovoc. De heren kunnen hier mee bouwen aan een mooi niveau volleybal in de landelijke competitie.
De heren van Hovoc lieten zich in het begin wat overbluffen door de Flamingo’s en kwamen tegen een achterstand aan. Het niveau werd herpakt, maar het gat was onoverbrugbaar. met 19-25 ging de eerste set naar de Flamingo’s. De tweede set gingen de Hovocianen goed draaien en kon er power geleverd worden. Iedereen in het team droeg zijn steentje bij en een smalle voorsprong werd met hand en tand verdedigd. Na een mooie set, met veel powerplay, werd het met 25-22 binnen geslagen. Met een gelijke setstand wisten de Flamingo’s met degelijk spel de druk behoorlijk op te voeren. Met strakke service en lage foutenlast bouwde de Gennepse mannenmacht een comfortabele voorsprong op. Hovoc herstelde wel, maar kon geen vuist meer maken (16-25). Om een ticket naar de vijfde set te krijgen moest deze set gewonnen worden. Een felle strijd barstte los waarin beide partijen mooi aan elkaar gewaagd waren, doch een arbitraal falen wierp Flamingo’s een set in de schoot (25-27). Uiteindelijk waren de Flamingo’s een sterk, degelijk spelend team met een lage foutenlast. Hovoc consolideert zich voor de Tweede divisie en maakt zich op om het komende zaterdag op te nemen tegen de nummer drie VC Landgraaf.

Eerste teamfoto met nieuw shirt en sponsor.

Scheidsrechters en tellers voor zondag 18-03-2018
De volgende scheidsrechters worden verwacht voor het fluiten van de CMV Jeugd niveau 4,5,6:
Danique Hendrikx, Eef Hoeijmakers, Jessi Clevers, Sjuul Hendrikx, Lenn Hesen, Milou Poels, Lynn Clabbers,
Zorg dat je een half uur voor aanvang aanwezig bent. De eerste wedstrijden zijn om 10:00 uur.