Energo/Flip Schoonmaak MB 1 - Hovoc MB 1 4-0
Hovoc JB 3 - VCP JB 1 4-0

Competitie zaterdag 18 april
Dames

17:00 uur SOMAS/Activia DS 1 - Hovoc DS 1
17:00 uur Hovoc DS 2 - Avance DS 2, Scheidsrechter: Joo Hoebers, Teller: Esmee van de Heuvel
19:00 uur Hovoc DS 3 - AV Flash DS 1, Scheidsrechter: Wim Freriks, Teller: Laura Oomen
17:00 uur Hovoc DS 4 - VC Meterik DS 4, Scheidsrechter: Loes van Issum, Teller: Floor Inghels
Heren
14:00 uur VC Landgraaf HS 2 - Hovoc HS 1
19:00 uur Havoc HS 2 - Hovoc HS 3
19:00 uur Flamingo's'56 HS 5 - Hovoc HS 4
Meisjes A
17:00 uur Hovoc MA 1 - Revoc/VCB MA 1, Scheidsrechter: Marjon Peeters, Teller: Demi Reijnders
Meisjes B
15:00 uur Hovoc MB 1 - TFC MB 1, Scheidsrechter: Marieke Weijs, Teller: Lotte Peeters
Jongens B
15:00 uur VC Athos '70 JB 1 - Hovoc JB 1
11:15 uur VC Polaris JB 2 - Hovoc JB 3

Verslagen Dames

Zaterdag 11 april speelden wij onze laatste thuiswedstrijd van dit seizoen. Het was een belangrijke wedstrijd tegen onze directe concurrent Bok DS 1 uit Kapelle. We moesten twee punten pakken om veilig te staan om een plek in de derde divisie te kunnen handhaven. De eerste set maakten we een matige start, maar door veel eigen fouten van de tegenpartij werd de achterstand niet groot. Daarna pakten we met een aantal goede servicebeurten het spel goed op en wisten de tegenpartij onder druk te zetten. Hiermee haalden we de eerste set binnen (25-13).
De tweede set begonnen we sterk. We zaten goed in ons eigen spel en hadden de flow te pakken. Met wederom veel servicedruk haalden we de puntjes binnen (25-15). De derde set lukte het niet om de voorsprong te pakken. Het lukte niet om de bal af te maken en de punten te scoren. Helaas ging de set naar Bok (17-25). De laatste set waren we gedreven om het punt te maken en nog een mooie pot neer te zetten voor het thuispubliek. We wilden onze laatste thuiswedstrijd winnend afsluiten en dit deden we vol overtuiging! Met 25-20 haalden we vier punten binnen. Na afloop werd Henk na zes jaar trainen/coachen van Dames 1 met een daverend applaus hartelijk bedankt door ons en het publiek. Henk, nogmaals bedankt! Zaterdag 18 april spelen we onze laatste competitiewedstrijd tegen de kampioenen, Activia DS1 om 17:00 in St. Anthonis.
Yo Marie!

Verslagen Heren

Het thuispubliek was in groten getale aanwezig om de laatste thuiswedstrijd van het seizoen gade te slaan. Volgend seizoen zijn er uiteraard weer thuiswedstrijden, maar dan zal er op promotieklasse gespeeld worden. Deze wedstrijd werd Voerendaal getroffen. Bob Soberjé moest zijn laatste doelstelling “mannen, ik wil die 100 punten” nog even kenbaar maken. Met 100 punten kampioen worden is een ongekend succes en weinigen in de volleybalwereld krijgen dat voor elkaar. De wedstrijd tegen Voerendaal had zelf niet echt een spectaculair verloop. De tweede set kwam Voerendaal met 25-21 nog dichtbij, maar dat was meer vanwege het ontspannende karakter van de heren van Hovoc. De eerste set was ruimschoots met 25-13 gewonnen en de derde en vierde set met 25-18 en 25-20. Hovoc staat nu met 96 punten bovenaan en de laatste wedstrijd is komende zaterdag tegen Landgraaf.

Jeugd competitie zaterdag 18 april
Meisjes C

15:00 uur Hovoc MC 2 - VC Fortutas MC 1, Scheidsrechter: Vera van de Pasch, Teller: Karlijn Hendriks
13:00 uur Hovoc MC 3 - ActiveRooy MC 3, Scheidsrechter: Clim Peeters, Teller: Imke Clausen
13:00 uur Hovoc MC 4 - ActiveRooy MC 1, Scheidsrechter: Ilse Peeters, Teller: Jessie Hermkens