SOMAS/Activia HS 2 - Hovoc HS 6 4-0
Meisjes BHovoc MB 1 - Particolare/DS MB 1 3-1
Jongens BPegasus JB 1 - Hovoc JB 1 3-2

Verslagen Dames
Dames 1Zaterdag was de belangrijke wedstrijd tegen Polaris, het team dat elfde stond. Winnen betekende weg van de laatste plaats in de ranglijst. We begonnen goed aan de wedstrijd en namen meteen een kleine voorsprong. Deze hebben we niet meer uit handen gegeven: 25-20.
De tweede set ging moeizamer. Op de een of andere manier kregen we de bal niet op de grond. Het werd een spannende set, waarin we in de laatste fase tegen elkaar op vochten. Nipt werd verloren: 24-26. Set drie zette de verzwakking door en werd het spel aan Hovoc zijde logger. Langzaam viel de organisatie uit elkaar: 17-25.
De vierde set was er niets meer over van het spelletje dat we met name laten zien tegen hoger geplaatste teams. Bal na bal verdween over het net en kwam met een flinke klap terug. We kregen geen punt gescoord. De organisatie was weg, misverstanden te over en een flinke dosis wissels kon hier geen verschil meer in maken. Een schandalige 8-25 was het resultaat.
Het gekke is dat we het goede spel waarmee we bij hogere teams puntjes afsnoepen, tegen een zwak team als Polaris niet kunnen spelen. We hebben gelukkig een paar weekjes vrij om deze teleurstelling te verwerken en dan strijdlustig de volgende wedstrijd op 3 maart te spelen. Dan staat de uitwedstrijd tegen Micro Electro uit Roosendaal op het programma.
Zoare Moos!

Verslagen Heren
Heren 1Na een warming-up waar geen einde aan leek te komen, begon Hovoc H1 met drie kwartier vertraging maar vol vertrouwen aan de wedstrijd in Helmond. De eerste set kenmerkte zich echter aan Horster zijde door te veel fouten, waardoor het spel aan Polaris H1 gelaten werd. Ondanks een korte opleving in het begin van de tweede set konden de Kattenmeppers doordrukken en zag Hovoc de wedstrijd gelaten aan zich voorbij trekken om roemloos met een 4-0 verlies terug te keren naar het Dreumelrijk.
Hovoc H1 heeft twee weken de tijd om zich te bezinnen en op 3 maart in eigen huis vol hernieuwd elan aan te treden tegen VC Limac H1.
Hieperdepiep... Hoera!
Heren 4De eerste set begonnen we niet heel sterk, waardoor de tegenstander al snel een grote voorsprong had. Helaas is het niet gelukt om deze achterstand nog in te halen en verloren we de eerste set met 25-12. De tweede set ging het een stuk beter, het ging heel gelijk op. Helaas hebben we het in de laatste spannende puntjes laten liggen, waardoor we deze set verloren met 27-25. In de derde set vielen we weer terug naar hetzelfde niveau als in de eerste set, deze verloren we ook met 25-12. In de laatste set hebben we geprobeerd om toch nog met één puntje naar huis te gaan, maar dat is ons niet gelukt (25-18 verloren).
Zaterdag 3 maart spelen we om 17:00 uur tegen SOMAS/Activia HS2, dus kom allemaal gezellig kijken :-)
Katsu!

Jeugdkamp op 8, 9 en 10 juniBeste Hovoc jeugd!
De voorbereidingen voor het EK-voetbal zijn al in volle gang. Maar daarnaast zal er dit jaar ook een HK-volleybal (Horsterkampioenschap) plaatsvinden. We zullen dit combineren met een te gek trainingsweekend tijdens het jeugdkamp op 8, 9 en 10 juni. Noteer deze datum dus alvast in je agenda! Over een tijdje zullen jullie de opgaveformulieren zien verschijnen!