Klik hier voor: Tellen en Fluiten 2e helft seizoen 2019-2020

Klik hier voor: programma en alle uitslagen van HOVOC 2019-2020

Het nieuwe schema tellen en fluiten is bekend.

Vergeet je sponsorkliks niet. Na voorzichtig rekenen blijkt dat de club al enkelen miljoenen euro's is misgelopen vanwege de klakkeloze gang naar bol.com ipv via de sponsorkliks naar bol.com te gaan.
Houd daar rekening mee!

Wedstrijdverslag

2020De eerste wedstrijd van 2020 stond afgelopen vrijdag op ons te wachten. Deze vrijdagavond werden wij naar Meijel gestuurd. De wedstrijd begon om 20.00. De eerste set ging het redelijk gelijk aan elkaar op. Echter bleven wij steeds met 1 à 2 punten verschil achter staan. Uiteindelijk konden we op 19-19 de stand weer gelijktrekken. Helaas door slordige eigenfouten verloren we de eerste set alsnog met 25-22. De tweede set werd met een kleine voorsprong begonnen, maar dit kon niet vastgehouden worden. Onze eigen pass lag niet goed genoeg, waardoor we zelf geen goede aanval konden uitbouwen. De tweede set ging met 25-22 naar Peelpush. Dit beeld zag je ook in de derde set. De gehele wedstrijd doorkonden we niet genoeg druk op Peelpush zetten, doordat we kansen die we kregen niet goed genoeg af maakten. Deze set ging met 25-19 naar Peelpush, wat betekende dat we deze wedstrijd al verloren hadden. Onze taak was om de laatste set te winnen, waardoor we in ieders geval nog met een puntje naar huis zouden gaan. De gehele wedstrijd konden we niet in een goede flow komen, alleen aan het einde van de vierde set zag je dit een beetje terugkomen. Door twee goede bloks konden we een achterstand wegwerken en werd deze set uiteindelijk nog met 25-27 door ons gewonnen. Dit was heel zeker niet onze beste wedstrijd, waardoor er deze week weer hard getraind zal moeten worden om volgende tegen VC Velden DS 2 wel te kunnen winnen. Bedankt voor het support en graag tot volgende week in de eigen Dendron Sporthal om 19.30 uur!

Het spel van de heren had een wisselvallig verloop wat met uitzondering van de vierde set weinig spannend was om naar te kijken. De wedstrijd was nog maar even aan de gang of in de eerste set werd al een 11-1 voorsprong gepakt. Vrijuit spelen gaf Horn geen kans (25-15). De tweede set was het Horn die zich herpakte en slimmer ging spelen. Laksigheid van Horster kant gaf Horn kansen. Zij waren dan ook als eerste bij setpoint aanbeland, maar wisten die niet te pakken. Hovoc herpakte zich en sleepte nipt met 26-24 de tweede set binnen. De derde set was het powerplay van Hovoc’s kant die Horn het nakijken gaf. Met enkele grote serviceseries werd met 25-10 gewonnen. De laatste set was het Horn die niet opgaf en in de flow kwam. Vroeg in de set stonden ze al met zes punten voor. Hovoc moest punt voor punt terug knokken, maar Horn vocht verwoedt voor elk punt. Horn kreeg 2 keer kans op setwinst, maar magnifieke set-ups van Tom Weijs en een sterk blokkerende en aanvallende Bart Neervoort trok in de slotfase de winst naar Hovoc toe. Met 28-26 werd het een 4-0 winst voor Hovoc.