Hovoc nieuws 13 maart

13 maart 2017

Klik hier voor het volledige programma met uitslagen van Hovoc

Klik hier voor het programmametalle scheidsrechters en tellers van Hovoc (pdf)

Algemeen Bericht
Zaterdag 11 maart reisde Hovoc DS1 naar Panningen om het tegen de nummer één VC Olympia DS1 op te nemen.
De directe concurrent van het eerste heren team van Hovoc heeft één punt laten liggen. Nu hebben de heren, na deze wedstrijd-vrije zaterdag, nog maar 9 punten nodig om kampioen te worden. Daar hebben ze 5 wedstrijden de tijd voor….
Heren 1 speelt op verzoek van HHC zijn volgende wedstrijd op komende vrijdag 17 maart om 21:00 uur thuis tegen Hornerhof/HHC HS1.

Verslagen
Dames 1
Afgelopen zaterdag moest Hovoc dames 1 het opnemen tegen Olympia. In de eerste set kon Hovoc goed mee met de koploper en wisten de Horster dames een goede servedruk te leveren. Dit resulteerde in een winst met 25-20. Met het gevoel dat er meer gegeven kon worden, startte de tweede set. Jammer genoeg was er van dit gevoel niks terug te zien in de start van de tweede set. Vanaf het begin liep Hovoc achter de feiten aan en wist dit ook niet meer recht te zetten. Veel fouten aan de kant van Hovoc resulteerde in een verlies (14-25). Ook in de derde set konden de dames uit Horst het spel niet omdraaien. Olympia haalde veel van de grond en Hovoc wist het niet af te maken (19-25). In de laatste set werd Hovoc onder druk gezet en het geloof om te winnen was ver te zoeken. Ook deze set werd royaal gewonnen door Olympia (11-25). Na een goede en veelbelovende eerste set wist Hovoc het hoofd niet koel te houden om in deze wedstrijd te stunten.

Jeugd
CMV Nieuws van 19-03-2017

Niveau 4
10:30 uur Hovoc N4 1, 't Brugeind, MEERLO
Niveau 5
13:00 uur Hovoc N5 3, MFC De Zwingel, MELDERSLO