Hovoc nieuws 14 april

14 april 2014

Algemene Ledenvergadering Hovoc
Aanstaande donderdag 17 april is de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering van Hovoc. Deze begint om 19.30 uur en is in de Dendron kantine. Alle leden hebben een uitnodiging inclusief verslagen ontvangen. Het bestuur hoopt vele leden te kunnen begroeten.

Win-Win weken bij de Fixet!
Op maandag 10 maart zijn de Win-Win weken bij de Fixet begonnen.
Vanaf maandag 10 maart t/m zaterdag 3 mei 2014 ontvangen alle klanten van Fixet Sevenum bij iedere €20,= aan boodschappen één bon ter waarde van €1,=, die je kunt deponeren in een van de vijf buizen van de verschillende verenigingen, waaronder Hovoc. Tevens ontvang je een bon ter waarde van €2,= voor jezelf.
Ga voor klusartikelen dus naar de Fixet in Sevenum en doneer waardebonnen aan onze vereniging, zodat Hovoc op het einde van deze periode het grootste sponsorbedrag/klus tegoed mag ontvangen van de Fixet.
Het zou fijn zijn als jullie dit door willen geven aan familie en vrienden om zo samen met alle bekenden van Hovoc het hoogste bedrag op te halen!

Uitslagen zaterdag 12 april
Dames

Hovoc DS 1 - Saturnus/Hendriks Coppelmans DS 1 4-0
Nuvoc DS 2 - Hovoc DS 2 3-1
Olsredlem DS 1 - Hovoc DS 3 3-1
VC Athos '70 DS 3 - Hovoc DS 4 0-4
Heren
Hovoc HS 1 - Ledub HS 2 3-2
Hovoc HS 2 - Accretos HS 1 1-3
Hovoc HS 3 - Set Up HS 1 0-4
Hovoc HS 4 - VC Meterik HS 3 4-0
Meisjes B
Voltena MB 1 - Hovoc MB 1 4-0
VC Polaris MB 1 - Hovoc MB 2 3-1
Tupos MB 1 - Hovoc MB 3 4-0
Jongens B
Hovoc JB 1 - Furos JB 1 4-0
VC Landgraaf JB 1 - Hovoc JB 2 0-4

Verslagen Dames
Dames 1

Deze week konden we met een gerust hart van start gaan tegen Saturnus. Zonder te veel druk, maar wel met veel motivatie gingen wij de wedstrijd in. Vanaf het begin van de eerste set wisten we een grote voorsprong te pakken en deze vol te houden. Dit resulteerde in een winst van de eerste set met 25-18. De tweede set wilde wij het sneller afmaken. Met een enorm goeie serve van Inge wisten wij het ene na het andere punt binnen te slepen. We bleven alert op ballen die terugkwamen en bleven ons eigen spelletje spelen. Ook de tweede set ging naar ons met 25-12. We wilden het seizoen het liefste met een winst afsluiten en we wisten dat dit mogelijk was. Ons eigen spel vasthouden en de servedruk hoog houden, dat was het plan. De derde set ging wat meer gelijk op, maar wij wisten op het laatste moment de druk weer bij Saturnus te leggen en we wonnen de set met 25-19. De laatste set wilden we net zo goed als alle andere sets binnenhalen. Deze set werd er veel gewisseld, zodat iedereen het seizoen spelend af zou sluiten. Het maakte niet uit wie er bij ons in het veld stond, want wij waren hoe dan ook de overheersende partij in deze wedstrijd. En ook deze laatste set wonnen wij met 25-18. Dankzij deze 4-0 overwinning zijn wij ook nog een plekje gestegen op de ranglijst en zijn wij achtste geworden in de derde divisie met een totaal van 46 punten! Wij hebben dit seizoen genoten van iedere wedstrijd en wij willen graag ook iedereen in het publiek bedanken die ons aangemoedigd heeft.

Verslagen Heren
Heren 2

De lange mannen van Hovoc speelden hun laatste competitiewedstrijd van het seizoen 2013/2014 voor thuispubliek tegen Accretos HS 1. De selectie uit Roggel nam in de eerste set nog de leiding (20-25), maar de Horstenaren boemerangden dat in het tweede duel net zo hard terug (25-13). Het was een enerverende strijd tussen de nummer drie en vijf op de ranglijst met gedreven volleybal en volop inzet. Het leverde een spannende wedstrijd op. Toch was het Accretos dat nog twee maal met het kleinst mogelijke verschil de sets wist te winnen (25-27 en 23-25) en zo er met de wedstrijdwinst (1-3) vandoor ging.
Hovoc HS 2 kan terugkijken op een geslaagd seizoen, waarin de junioren flink zijn gegroeid en de senioren hun ervaring hebben kunnen overbrengen. De gedeeld vierde plaats - met 55 punten uit 20 wedstrijden – weerspiegeld de potentie, die volgend jaar dankzij het kampioenschap van Stieruh 3 in de eerste klasse tot wasdom kan komen. De Rafjes zien er al naar uit!
Zjie… Raf!

JEUGDNIEUWS
Verslagen Jeugd
Hovoc N54 kampioen!

Afgelopen weekend is Hovoc N5 4 kampioen geworden. In Velden trad het team eerst aan tegen de gelijknamige club in een wedstrijd die spannend werd. Het team uit Horst speelde vaak drie maal achter elkaar en ging voor elke bal en dat leverde een gelijk opgaande strijd op. VC Velden N5 1 en Hovoc N5 4 stonden gezamenlijk bovenaan, maar de Horster ploeg won beide sets nipt (43-42 en 36-34): 4-0.
Aansluitend won Hovoc N5 4 ook de wedstrijd tegen Avoc N5 2 en bezegelde het zo haar kampioenschap! Coaches Marielle Peeters en Marc Direx zijn terecht trots op Lisanne Peeters, Ilse Janssen, Joyce Janssen, Vera bouten en Indy Derix.

DAMES RECREANTEN
Competitie woensdag 16 april

20:00 uur Hovoc DR 1 - Accretos DR 1, Scheidsrechter: Jan van de Pasch
21:15 uur Hovoc DR 2 - VC Athos DR 1, Scheidsrechter: Roger Hoeymakers
19:30 uur Hovoc DR 3 - Grashoek DR 2, Scheidsrechter: Niels Hendrix