Hovoc nieuws 14 maart

14 maart 2016

Klik hier voor het volledige programma van Hovoc

Klik hier voor alle uitslagen van Hovoc

Klik hier voor het overzicht van alle scheidsrechters en tellers (pdf)

Algemene Ledenvergadering op donderdag 24 maart
Geachte Hovoc-leden,
Hierbij nodigen wij jullie uit voor de Algemene Ledenvergadering welke gehouden zal worden op donderdag 24 maart a.s. om 19.30 uur in de kantine van de Dendron Sporthal te Horst. Het zou erg fijn zijn als vele leden hierbij aanwezig kunnen zijn. Mocht je verhinderd zijn, dan graag even afmelden bij Erna Joosten (secretariaat@hovoc.nl).

De werkgroep TC Dames, is op zoek naar nieuwe enthousiaste leden!
Wat kun je verwachten:
- Als TC lid ben je als contactpersoon het aanspreekpunt voor een aantal teams. Dit kunnen dames-MA/MB of MC teams zijn.
- Als TC lid houd je contact met de speelsters en betrokken trainers/coaches van je teams. Dit kan door het bezoeken van wedstrijden of trainingen.
- Je springt in op eventuele veranderingen/vraagstukken gedurende het seizoen.
- Je organiseert samen met de andere TC-leden informatiebijeenkomsten voor trainers/coaches.
- Je hebt een beeld van de ontwikkeling die de speelsters doormaken.
- Aan het einde van het seizoen houd je de evaluatiegesprekken met de speelsters, uit de teams waarvan je contactpersoon bent. Dit doe je tevens met de betreffende coaches en trainers.
- Verder stel je als TC lid samen met de andere leden de nieuwe teams samen. Hierbij houd je rekening met de feedback die je krijgt van de betrokken trainers/ coaches.
- Je gaat in gesprek met (potentieel nieuwe) trainers en coaches en voorziet elk team van de juiste begeleiding.
- Gedurende het seizoen vergaderen we gemiddeld één keer per vijf weken.
Heb je interesse en/of vragen, stuur gerust een mailtje naar tcdames@hovoc.nl.

Vooruitblik: Hovoc HS 1 – ADC HS 1
Vorig seizoen is Hovoc heren 1 met maar één doel het seizoen begonnen: kampioen worden. Met 100 punten en ongeslagen hebben ze het doel glansrijk gehaald. De eerste klasse werd verruild voor de promotieklasse en daar wilden ze het best haalbare. Goed spelen. Alles eruit halen wat erin zit. Het seizoen werd begonnen met een dag afgeknepen worden door medewerkers van de Anco, een clinic schermen en overige teambuilding-achtige zaken. Tot grote verbazing van coach, spelers, volleybalvrouwen en supporters gaat het goed. Heel goed. Met op een klein dipje halverwege het seizoen na zijn de mannen onstopbaar gebleken. Op kop staan ze nu met het kampioenschap in handbereik. Regelmatig werd er over gefantaseerd, maar met het einde van het seizoen in zicht wordt het hardop geopperd ‘volgend jaar 3e divisie’.

We kennen allemaal de spreuk ‘je moet de huid niet verkopen voordat de beer geschoten is’. Er is nog een horde te nemen. Die horde is er. Die horde komt er. Die horde is ADC. Komende zaterdag 19 maart zal het tot een treffen komen tussen de enige twee titanen die in de competitie zijn overgebleven. ADC is vorig jaar als tweede in de eerste klasse geëindigd en heeft zich via de nacompetitie in de promotieklasse geplaatst. Beide teams hebben zestien wedstrijden gespeeld. ADC heeft nog maar twee keer verloren en Hovoc al drie keer, waaronder tegen ADC. ADC heeft dan links en rechts wat meer punten verspeeld. Hovoc kan daar tegenover zetten, dat ze op de verliezen na negen keer met 4-0 de overwinning hebben geboekt. Op papier wordt het een 2-3 overwinning voor ADC. Het zal moeilijk worden. Ook al staat Hovoc nu drie punten los op ADC.

Wij van Hovoc heren 1 nodigen graag iedereen uit om zaterdag 19 maart om 19:30 uur in de Dendron sporthal te komen kijken voor een sportieve clash met een hoge inzet.

JEUGDNIEUWS
Hovoc “was ik maar groot” op zaterdag 26 maart
Heb je altijd al willen weten hoe het is om in dames 1 of heren 1 te spelen? Grijp dan nu je kans, want op zaterdag 26 maart is het “was ik maar groot”.

Samen met dames 1 en heren 1 kan de jeugd vanaf niveau 4 t/m c-jeugd zich twee uurtjes in het zweet gaan werken onder leiding van de trainers van dames 1 en heren 1. Voor alle niveaus zal er een gepaste en leuke training zijn. De zaal is open om 12:30 uur en de training is van 13:00 uur tot 15:00 uur. Tussendoor zal er een korte pauze zijn om even op adem te komen.

Dus heb je zin in een leuke middag samen met dames 1 en heren 1? Meld je dan aan via aanmeldenoc@hovoc.nl.Aanmelden kan tot uiterlijk zaterdag 19 maart.
De ontspanningscommissie

CMV Nieuws van 20-03-2016
Niveau 4

10:00 uur Hovoc N4 2, Dendron Sporthal, Horst
11:15 uur Hovoc N4 3, Piushof, Panningen
Niveau 5
15:00 uur Hovoc N5 1, Gymzaal St. Jansstraat, Meterik
10:00 uur Hovoc N5 2, Dendron Sporthal, Horst
Niveau 6
10:30 uur Hovoc N6 2, Dendron Sporthal, Horst
10:00 uur Hovoc N6 3, Dendron Sporthal, Horst
10:00 uur Hovoc N6 4, Dendron Sporthal, Horst

Scheidsrechters en tellers voor zondag 20-03-2016
De volgende scheidsrechters worden verwacht voor het fluiten van de CMV Jeugd niveau 4, 5, 6: Demi Reijnders, Loes Peters, Jessa Camps, Anouk Seuren, Pleuni Smits, Karlijn Beuken.
Zorg dat je een half uur voor aanvang aanwezig bent. De eerste wedstrijden zijn om 10:00 uur.